"Een fantastische dag in de buitenlucht waarbij iedereen aan zijn trekken kwam. Alles was op en top geregeld, we konden optimaal genieten!"

Nuon

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een memorabele dag voor 750 medewerkers van NUON uit heel Nederland

Zo maakten wij dit event tot een succes
Puur* neemt de gehele organisatie van een evenement uit handen. Zo ook in dit geval! Om te beginnen met de ingewikkelde logistieke operatie: 750 medewerkers vanaf de verschillende kantoren in Nederland naar de eventlocatie brengen. Daar aangekomen belandden de deelnemers in een sportieve, maar ontspannen beleving en konden ze, relaxend met de voeten in het zand, genieten van zomerse catering en verschillende strandactiviteiten. In samenwerking met NOC*NSF is organiseerden we workshops, gegeven door bekende Olympische Sporters. Daarnaast was er ook genoeg tijd om te genieten. Massage, nagelstyling, cocktailtje erbij: heerlijk! Als knallende afsluiter zorgden we voor een Braziliaanse brassband en vuurwerk.

Extra Puur* Effect
Speciaal voor deze groep zorgden wij dat een deel van het Muiderstrand is exclusief gereserveerd werd. Daarmee waren we echter nog niet klaar: op deze locatie was namelijk niets behalve zand. Aan ons om dit om te toveren tot een gave feestlocatie! Dit deden we met gezellige lampjes, lounge sets, hangmatten en een volledig uitgeruste BBQ-keuken. Ook al was je niet aan zee, met dit evenement creëerden we een echt strandgevoel.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Nuon
Feestlocatie
Almeerder strand - Almere
Aantal gasten
750
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons