"Ik heb van bijna al mijn collega’s positieve feedback gehad op het feest! Het was ook weer een mooie verzameling van leuke en onverwachtse activiteiten die het weer tot een dynamisch geheel maakte! Nogmaals bedankt voor de goede organisatie."

Kelly van Dijk, Keyprocessor

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een kerstfeest met tropisch thema voor medewerkers en hun partners

Zo maakten wij dit event tot succes
Onze candy girls in Mexicaanse outfits heetten onze gasten welkom met een heerlijke scroppino, waarna de huisfotograaf de gasten met leuke zomerse gadgets op de foto zette. Het feest startte met een gezellige quiz: lekker de hersenen laten kraken en lol met elkaar. Hierna volgde het diner in de vorm van een foodmarket. Een dynamische ervaring waarbij de gasten konden kiezen uit heerlijke soepen, BBQ hapjes, tortilla’s, empanada’s en salades. Na het eten genoten de gasten van een spetterende Braziliaanse carnavalsact, die het gezelschap al dansend meenam naar de feestzaal. Hier konden de gasten tot in de laatste uurtjes dansen, bijkletsen en genieten van uiteenlopend entertainment. De avond werd afgesloten met een spetterende vuurwerkshow.

Extra Puur* Effect
Een tropische wereld creëren op een kerstfeest. Dan moeten de diverse elementen perfect in balans zijn. Die creatieve uitdaging gingen wij graag aan. Qua aankleding zorgden we voor een perfecte mix van winters en zomers. Zo kreeg de kerstboom een combinatie van kerstballen en Hawaï slingers en kozen we glanzende heliumballonnen in zowel zomerse als winterse tinten. Daarnaast decoreerden we de ruimte met palmbomen, opblaasbare flamingo’s en papegaaien. De DJ zorgde voor een mooie mix van tropische tunes en klassieke kersthits met  een Afrikaanse percussieact ter aanvulling.

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Keyprocessor
Feestlocatie
Witte Huis
Feestthema
Kerst en nieuwjaarsfeest
Aantal gasten
75
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons