"We hebben echt een top avond gehad… Iedereen was helemaal weg van de cocktails! Vantevoren waren we niet zo zeker over de band. Maar hierin moeten we jullie gelijk geven. Dit was echt su-per! Ook de formatie tijdens het eten echt heerlijk! Iedereen was zeer te spreken over de locatie. Bedankt!"

H&M Nederland

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een Bal Masqué feest plus diner met een kersttintje voor de medewerkers van H&M

Zo maakten wij dit event tot succes
Een oud klooster omtoveren tot feestlocatie. Wij hebben al meerdere feesten voor H&M mogen organiseren dus we moesten alles overtreffen. De locatie leek één groot cadeautje: roze met glimmend goud, mooie maskertjes, parelkettingen en veren. À table! Terwijl de gasten genoten van een heerlijk diner, was de feestzaal klaar voor gebruik. Want natuurlijk bleef het niet bij de aankleding. Divers entertainment als een jazz kwartet, een spetterende band, kleurige cocktails shakende bartenders en een hilarische fotohoek zorgden voor vermaak tot in de late uurtjes. Puur genieten!

Extra Puur* Effect
Onze events sluiten altijd naadloos aan bij de identiteit van onze klanten. Zo hielden we bij de aankleding van het feest rekening met de roze- en goudtinten uit de op dat moment recente H&M commercial. Ook regelden we – geheel in lijn met de commercial waarin Lady Gaga en Tony Benett optraden- voor een geweldige Lady Gaga look-a-like geregeld.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
H&M
Feestlocatie
Bethaniënklooster, Amsterdam
Feestthema
Bal masqué
Aantal gasten
125
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons