"Graag wil ik jullie bedanken voor de mooie geslaagde dag die we in Amsterdam met het team hebben doorgebracht;  De feedback die ik tot nu toe heb ontvangen was echt héél positief.  Ik ben ervan overtuigd dat het team met veel plezier zal terugdenken aan de leuke activiteiten die gepland werden, de sfeer en verzorgde catering! Ook de begeleiding van Wendy was uitstekend, professioneel en vriendelijk."

Veronique Leys

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een memorabele Chanel Fashion Day waarbij de medewerkers van Chanel Benelux Amsterdam op een bijzondere manier te zien krijgen.

Zo maakten wij dit event tot succes
De dag startte in het American met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens gingen we de stad in op zoek naar een bijzondere plek voor een groepsfoto, compleet met bossen tulpen. Wanneer je in Amsterdam bent is varen een must, want de stad is het mooist vanaf het water. De lunch werd aan boord geserveerd en de gasten werden na een korte tocht afgezet bij het Tassenmuseum. Na een korte rondleiding en meeting voer de boot verder naar House of Bols. Tijd voor een rondleiding en korte cocktailworkshop. Een passende afsluiter? Natuurlijk naar de Chanel Boutique!

Extra Puur* Effect
Een dag in Amsterdam is altijd bijzonder, maar bijzondere details op maat voor de klant maken het extra speciaal. Zo serveerden we in samenwerking met het Tassenmuseum petit fours in de vorm van kleine Chanel tasjes en ook in het museum zelf hingen een aantal klassieke Chanel tassen. Tijdens de cocktailworkshop maakten de gasten een speciaal voor Chanel bedachte mix. Kortom: aan elk detail was gedacht!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Chanel Benelux
Feestlocatie
Diverse locaties in Amsterdam
Aantal gasten
60
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons