De vraag van de opdrachtgever

Een memorabele Chanel Fashion Day waarbij de medewerkers van Chanel Benelux Amsterdam op een bijzondere manier te zien krijgen.

Zo maakten wij dit event tot succes

De dag startte in het American met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens gingen we de stad in op zoek naar een bijzondere plek voor een groepsfoto, compleet met bossen tulpen. Wanneer je in Amsterdam bent is varen een must, want de stad is het mooist vanaf het water. De lunch werd aan boord geserveerd en de gasten werden na een korte tocht afgezet bij het Tassenmuseum. Na een korte rondleiding en meeting voer de boot verder naar House of Bols. Tijd voor een rondleiding en korte cocktailworkshop. Een passende afsluiter? Natuurlijk naar de Chanel Boutique!

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Een dag in Amsterdam is altijd bijzonder, maar bijzondere details op maat voor de klant maken het extra speciaal. Zo serveerden we in samenwerking met het Tassenmuseum petit fours in de vorm van kleine Chanel tasjes en ook in het museum zelf hingen een aantal klassieke Chanel tassen. Tijdens de cocktailworkshop maakten de gasten een speciaal voor Chanel bedachte mix. Kortom: aan elk detail was gedacht!

Foto's Chanel Benelux

Puur Feesten
Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.