Klantendag

Leer je klanten beter kennnen

Wij hebben de kennis, contacten en ervaring om jouw klantendag van A tot Z neer te zetten. Wij zorgen voor een creatief concept dat honderd procent aansluit bij je doelen. Of je nu een informatief evenement, een dag vol entertainment, een netwerkevenement of een gevarieerde dag wilt: wij zorgen voor een effectieve dag voor uw klanten op maat.

Een klantendag is op verschillende manieren in te steken. Zo kun je je trouwste klanten bedanken, contact maken met klanten in een nieuwe omgeving of van de gelegenheid gebruik maken om het bedrijf goed te presenteren. Oog voor detail is belangrijk! Daarom zorgen wij ervoor dat ieder extraatje klopt: een passend ontwerp voor de uitnodigingen, een strakke aankleding, goede foto’s en memorabele give aways na afloop. Laat het maar ons over! Ook belangrijk: goede catering. Want samen lekker eten verbindt. Onze ervaren eventmanagers zitten klaar om jouw klantendag tot een succes te maken. Bel 088-7887020 of stuur ons een bericht voor meer informatie.

Laat je inspireren en bekijk ons werk

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel klantendagen tot een succes gemaakt. Vele enthousiaste bedrijven en particulieren vonden in Puur* Feesten een betrouwbare evenementenorganisator die snel en creatief meedenkt. En dat tegen concurrerende prijzen. Door een snelle communicatie en efficiënte planning creëren we een succesvol programma dat bij je past. Sluit je aan bij de rij tevreden klanten en ontdek wat wij bedoelen met beleven, genieten, onthouden…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

  • Allereerst dank voor de goede organisatie. Het zag er echt gezellig uit en de sfeer zat er meteen goed in! Ik heb in ieder geval veel goede reacties gehad dus ben erg blij. Hoop dat jullie ook tevreden zijn over het feest!

  • Het feest was weer super geslaagd! Iedereen heeft ontzettend genoten van de avond. En iedereen is weer veilig thuis gekomen. Bedankt voor de goede organisatie en fijne samenwerking!

  • Ik heb alleen maar enthousiaste reacties van de deelnemers mogen ontvangen. Mede dankzij het weer was het een zeer geslaagde dag. Over de locatie was men meer dan tevreden, iedereen vond het zeer verrassend en  zeker voor herhaling vatbaar!

Onze favoriete feestthema's voor een klantendag

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons