Rollende keukens

Lekker eten, origineel entertainment, Puur genieten!

Vanaf € 59,50 p.p.

Rollende keukens

Verdeeld over de ruimte staan diverse food trucks en hoekjes met spannend entertainment. Bij de ballentent kan iedereen een oer-Hollands broodje gehaktbal proeven en de avond wordt vastgelegd door een professionele sneltekenaar. Karikatuur of niet, succes gegarandeerd!

Piepermobiel, Kokkie & Wokkie en een baqfiets…
Centraal deze avond staan alle rollende keukens die voor jullie naar de feestlocatie zijn gekomen. Je geniet van friet en snacks bij de piepermobiel of laat gerechtjes wokken bij onze experts: Wokkie & Kokkie! Zij weten als geen ander het perfecte gerecht te wokken. Allemaal niet zo jouw smaak? Bezoek dan onze bakfiets voor een heerlijke hamburger of neem een portie ouderwetse poffertjes! Voor de lekkere trek zijn er mierzoete suikerspinnen of de hartige popcorn bij onze popcorn- en suikerspinnenkraam.

Telefoonlezeres en een zingende ijscoman
Ondertussen draait de DJ de gehele avond sfeervolle hits. Even genoeg gegeten? Breng dan een bezoek aan onze telefoonlezeres en laat de toekomst voorspellen. Als afzakkertje kan iedereen plaatsnemen bij de wijn- of likeurproeverij. Onze shakers in de cocktailbar shaken de meest populaire cocktails in een mum van tijd. Onze zingende ijscoman is onweerstaanbaar. Met zijn stem en ijs verovert hij ieders hart. Als slot van deze heerlijke avond is het mogelijk om te eindigen met een spectaculaire vuurwerkshow!

Pieter

Rollende keukens
5 5 1
Top feest, wat een super organisatie we hebben genoten!! Bedankt!
★★★★★
Rollende keukens

Vanaf € 59,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Rollende keukens ★★★★★ 5 (1) 5 1

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten en exacte invulling van de feestavond. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we sturen je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen op basis van jouw groepsgrootte en wensen.
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met onsBezig met laden...