De Parade

Stap in een wereld vol theater en entertainment

Vanaf € 49,95 p.p.

De Parade

Het is een zwoele (zomer)avond: kampvuren worden aangestoken en akoestische gitaarmuziek klinkt in de verte. Relaxed loop je richting feestlocatie en een absurdistische kermis vol kleuren, attracties, kraampjes en muziek prikkelt je zintuigen. Een cabaretesk duo in kleurrijke kleding verrast je met een lach en heerlijke gipsy cocktail. Zet je hoofd in de relax stand en geniet van een excentrieke avond vol bizarre en fantastische momenten!

Waterpijp, zweefmolen en silent disco
Maak je hoofd helemaal leeg en stap in de zweefmolen. De wereld vliegt razendsnel aan je voorbij en langzaamaan komt je in een flow. Om in de flow te blijven kun je in één van de chill out spots een ‘fruitige’ waterpijp roken. Al lurkend aan de waterpijp bedenk je alvast of je straks jouw hand laat lezen of een dansje waagt in de silent disco.

Waarzegster, sneltekenaar en culinariteiten
Wil je liever weten wat de toekomst je zal brengen? Stap in de tent bij de waarzegster en laat de tarotkaarten spreken. Wil je jezelf voor altijd laten vereeuwigen? Ook dat kan! Een sneltekenaar weet razendsnel een karikatuur van je vast te leggen op papier. Lachen gegarandeerd! Lachen maakt hongerig en dat komt goed uit. Overal op locatie vind je kraampjes met de lekkerste culinaire traktaties zoals ijs, suikerspinnen, pizza’s en hartige snacks. Ga lekker zitten aan één van de lange picknicktafels en geniet. Maar wees niet verbaasd als je eten ineens verdwenen is! Want tijdens het eten schuift de tafelgoochelaar aan en verrast je met zijn meest bizarre en magische kunsten.

Manon, Mieke, Hester en Marlou

De Parade
5 5 1
We hebben een geweldig leuke dag gehad. Fantastisch jullie organisatie!
★★★★★

Kitty

De Parade
5 5 1
Even een mailtje om te laten weten dat wij een erg leuke avond hebben gehad. De chocoladeworkshop tijdens ons feest was een groot succes en erg lekker. Dus bedankt voor jullie hulp in het regelen van een erg gezellige feestavond (ook namens de collega’s) en graag tot een volgende keer.
★★★★★

Caroline Meijer

De Parade
5 5 1
Het was een ontzettend leuke dag zaterdag! We hebben erg genoten. Boften ook met het weer. Veel leuke reacties gehad van onze mensen. Middag- en avondprogramma werd leuk gedaan! Iedereen is er vol voor gegaan, ‘s middags en ‘s avonds. Kortom: zeer geslaagde dag en een top feest!
★★★★★
De Parade

Vanaf € 49,95 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

De Parade ★★★★★ 4.8 (5) 5 1

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten en exacte invulling van de feestavond. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we sturen je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen op basis van jouw groepsgrootte en wensen.
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met onsBezig met laden...