Songfestival Feest

Een feest met een gouden randje... Douze points voor jullie feestavond!

Dé must haves voor een geweldig Songfestival Feest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Entertainment

Euphoriaaaaaaaaa!

Maak je klaar voor hét feest van het jaar: het Songfestival! Of je nu in de jurk van Trijntje Oosterhuis of in het glitterpark van de Toppers komt… AL-LES kan deze avond en niets is te gek! Jullie worden onthaald met de klanken van het draaiorgel van Sieneke. Ook ligt de rode loper voor jullie klaar en staat de paparazzi jullie al op te wachten! Zijn jullie klaar voor een memorabele avond uit?

And the winner is…

We beginnen de avond zoals ieder Songfestival: met een spetterende openingsact. Denk aan een lasershow of een Visual LED Poi act. De locatie is omgetoverd tot Songfestival walhalla, de vlaggen van alle deelnemende landen hangen door de ruimte. Ook het diner wordt in landenthema geserveerd. Tijdens het feest is er een gezellige DJ die zorgt voor de juiste sfeer, maar uiteraard zijn wij op zoek naar de grote winnaar van de avond. Gouden strot of valse kraai? Iedereen mag zingen!

Mamma mia!

Uiteraard mag een optreden van de grootste winnaar van het Songfestival niet ontbreken: niemand minder dan ABBA (look-a-like) komt deze avond optreden. Ook jullie Songfestivalkennis zal getest worden in The Big Songfestival Quiz. Geen ticket gescoord voor de show in Rotterdam? Niet getreurd, met dit feest heb je je eigen Songfestival. Gegarandeerd een hit!

Songfestival Feest

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

5
5,0 rating
5 gebaseerd op 2 reviews
5 sterren100%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
Feestthema: Songfestival Feest

Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

5,0 rating
Ronald Wijma
Feestthema: Songfestival Feest

Mijn complimenten voor het geheel. Alles was goed geregeld en het buffet was perfect. Iedereen heeft een fantastische avond gehad.

5,0 rating
Wijma Meesterschilders BV