Online kerstfeest

Dé uitkomst voor een gezellig kerstfeest

Het is bijna zover, de mooiste tijd van het jaar: kerst! 2020 is anders dan anders en live samenkomen om het jaar af te sluiten is niet altijd mogelijk. Dat is wat ons betreft geen reden om kerst dan maar af te schaffen. Wij brengen jullie online samen en zorgen voor een fantastisch programma!

Een feestje in iedere woonkamer

Soms is een online event de beste keuze! Geen gedoe met vervoer of dieetwensen en voor veel gasten toegankelijker om aan deel te nemen, gewoon vanuit de woonkamer. Ideaal en duurzaam! Of het nu gaat om 1 gezamenlijke activiteit voor het hele team (denk aan een kerstbingo of een gezellige quiz) of meerdere livestreams: wij verzorgen het! Op het ene kanaal een wijnproeverij, op het andere kanaal een DJ en op het laatste kanaal een cocktailworkshop? Geen probleem!

Met goodiebox vol leuks

Dit feestje maken we tastbaar, een combinatie tussen online en offline. Voorafgaande aan het evenement ontvangen alle deelnemers een goodiebox. Deze kunnen we vullen met van alles en nog wat. Een kop warme chocolademelk, wollige huissokken voor de koude dagen rondom kerst of een kerstbal met de logo van het bedrijf. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij verzorgen het. Ook het kerstpakket kan in deze goodiebox worden opgenomen. Zo zijn jullie toch samen het jaar aan het afsluiten. Want niemand mag met kerst alleen zijn 😉.

Dé must haves voor een geweldig Online kerstfeest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment
 Muziek
 Overige

Online kerstfeest

  • Prijs op aanvraag

  • Minimaal 50 personen

  • 01:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

0
0,0 rating
0 gebaseerd op 0 reviews
5 sterren0%
4 sterren0%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%

Voor dit feestthema zijn nog geen reviews. Wees de eerste om een review achter te laten.

  • Vanaf € Prijs op aanvraag p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 01:00 uur