Online event op maat

Dé uitkomst voor een gezellig en veilig event

Wij brengen jullie online samen en zorgen voor een fantastisch programma. Voor veel gasten is dit programma een stuk toegankelijk om deel te nemen, gewoon vanuit de woonkamer. Geen gedoe met vervoer of dieetwensen. Soms is een online event de beste keuze! Uiteraard zorgen wij voor een veilige verbinding, een duidelijke uitleg voor de deelnemers en een bijzonder programma. Jouw taak: genieten van deze bijzondere ervaring!

Een feestje in iedere woonkamer

Of het nu gaat om een uurtje samen quizzen of een hele dag met je collega’s doorbrengen: niets is ons te gek. Zo kunnen we beginnen met een heerlijk uurtje ontspannen yoga of een energieke High Intensity Interval Training (HIIT). Voor ieder wat wils en een goed begin van de dag. Dan is het tijd om die creativiteit te prikkelen met een bijzondere workshop: Bob Ross schilderen. Dé hit van het moment. Ontpop je tot ware kunstenaar en voel je als Bob Ross. Inclusief afropruik om het plaatje compleet te maken. Na een uurtje pauze gaan we verder met een bijzondere online escaperoom. Weet jij als eerste te ontsnappen? Na alle spanning is het wel tijd om te ontspannen en te genieten met een heerlijke proeverij. Bier, wijn, kaas, oesters.. Vertel ons waar je trek in hebt en wij verzorgen het. De dag sluiten we feestelijk af met de klassieke hitjesbingo! Stel zelf je bingokaart samen of laat je collega’s op hun favorieten stemmen. Zo wordt het een echt spel op maat. Staat de hit op jouw bingokaart? Streep hem dan snel weg en  maak een rij complete. Of ga je voor een volle kaart? De leukste prijzen zijn te winnen dus luister goed ennnn BINGO! Alle benodigdheden voor het programma worden in een goodiebox thuisgestuurd, je komt niks te kort.

Met goodiebox vol leuks

Dit feestje maken we tastbaar, een combinatie tussen online en offline. Voorafgaande aan het evenement ontvangen alle deelnemers een goodiebox. Deze kunnen we vullen met van alles: een lekker glas wijn, speciaalbiertjes, diverse snacks, verkleeditems.. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij verzorgen het. Liever toch een andere invulling qua inhoud van de goodiebox of het online event? Geef je wensen aan ons door en wij maken een mooi voorstel op maat. Succes gegarandeerd!

Dé must haves voor een geweldig Online event op maat

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment
 Muziek
 Overige

Online event op maat

  • Prijs op aanvraag

  • Minimaal 50 personen

  • 01:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

We hebben het met Puur voor elkaar gekregen een COVID-safe team event te organiseren! Het online event was geweldig en alle collega’s hadden zichtbaar plezier. Alles was tot in de puntjes geregeld, van het samenstellen en bezorgen van de pakketten tot het organiseren van de zoom bijeenkomst

boo!brandbuilders
  • Vanaf € Prijs op aanvraag p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 01:00 uur