Online Aprés Ski feest

Welkom in de feesttent!

2020 sluiten we af met een online knalfeest! Onze DJ, Heidi’s en skileraren bouwen exclusief voor jullie een Après ski feest rond om de bar. Wij organiseren dit op maat en is voor alle deelnemers te volgen vanuit de huiskamer of je werkplek. Het échte Après ski gevoel samen met je collega’s. Zet je hoedje op, hang de slingers op, maak de tafel leeg om op te dansen en feest online mee.

Hé ho laat je horeeeeeeen

Dit programma draait om interactie, zo ben je toch in contact met je collega’s. Want feest vieren doe je samen! Dit jaar niet op de piste maar wel vanuit je eigen woonkamer. Tijdens de uitzending kun je met andere kijkers facetimen (videobellen), chatten of bel met de DJ en kom live in de uitzending. De directeur houdt zijn speech vanaf de bar en proost samen met jullie op dit bijzondere jaar. Tóch samen komen op 1,5 meter afstand.

Après skiën in 3… 2… 1…

In samenspraak met jullie maken we een programma vol humor, muziek, confetti en dans. Offline zorgen wij voor een passende aankleding, we verzorgen een unieke URL met een goed beveiligde verbinding, we spelen een muziekquiz of bingo en sluiten af met het Rad van Fortuin. En dit alles is natuurlijk nóg leuker als de pret al eerder kan beginnen. Voor het ultieme Après Ski gevoel sturen wij vooraf een feestpakket naar alle deelnemers. Een pakket gevuld met confetti, ballonnen, vlaggenlijnen, bierglas-bril, Heidi vlechtjes en nog veel meer. Ook de kerstkaart met link naar de (privé) livestream is aanwezig. Après skiën in 3… 2… 1…

Online Aprés Ski feest

 • Prijs op aanvraag

 • Minimaal 50 personen

 • 01:00 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten