Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Liever direct advies? Bel ons dan op 088-7887020.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

  • Hidden
Wat kun je verwachten na je offerte aanvraag?
  1. Je offerte aanvraag wordt in behandeling genomen door een van onze feesten experts
  2. Het kan zijn dat je nog even wordt gebeld voor wat aanvullende details
  3. We gaan voor je aan de slag en zetten onze ideëen en bijbehorende kosten voor je op een rijtje
  4. Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail

Reviews

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 250 reviews)
Uitstekend85%
Heel goed15%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Mijn collega’s (en ik) hebben een leuke avond gehad. Vooral die table magic was echt een topper! Het was echt tot in de puntjes verzorgd, heel fijn. Als we in de toekomst weer iets gaan organiseren, weten we jullie zeker te vinden!

Rated 5 out of 5
Marijke van Geem

Het was een zeer geslaagd feest. Jullie hebben het met een leuk team goed georganiseerd.
Dank!

Rated 4 out of 5
Frans Poel

Afgelopen vrijdag was een succes! Alles was naar wens, we zijn goed geholpen door Martijn en je andere collega’s. Bedankt!

Rated 4 out of 5
Admira Softic

Het event is zeer goed geslaagd en iedereen heeft genoten. Veel dank voor alle hulp, ook aan het team ter plekke 😉.

Rated 4 out of 5
Heleen Deckers

Het was een top avond en zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt voor alles en wellicht tot volgend jaar !!!

Rated 4 out of 5
Sharon Zantman

Wij hebben vrijdag een mooi kerstfeest gehad en opnieuw werd alles super geregeld vanuit jullie zijde. Vanuit de commissie wil ik Puur* Events bedanken voor de goede organisatie en uiteraard ook jouw geduld en het meedenken bij het afstemmen van de offerte. Wij hopen nog vaker met jullie samen te werken!

Rated 5 out of 5
Madelon Zweep

Heel erg bedankt voor de top avond afgelopen vrijdag!! Ben nu op kantoor en krijg alleen maar complimenten over het feest en hoe goed het georganiseerd was. Ook de illusionist viel erg in de smaak!

Rated 4 out of 5
Lotte de Zeeuw

We hebben een fantastische avond gehad! Ook heel erg bedankt voor de mooie organisatie, super goed gedaan.

Rated 5 out of 5
Caner Hamamioglu

We hebben een super avond gehad. Het liep allemaal op rolletjes. Wat een leuke en aardige collega´s heb je!! De kerstmarkt was een groot succes, met name de wijn ging heel goed en natuurlijk de chocolade. Wij hebben ook alleen maar complimenten gehad, mondeling maar vanochtend ook via de mail.

Rated 5 out of 5
Sabine Kahrger

Ik ben helaas nog niet op kantoor geweest na het feest, maar volgens mij vond iedereen het super leuk! Het was mooi versierd, het eten was lekker, en er werd al snel goed gedanst 😊
Dankjewel!

Rated 4 out of 5
Lucija Abramovic

Dank voor de zorg gisteren, alles verliep fantastisch en was top geregeld! Tot nu toe het drukste (kerst)feestje ooit. De cocktailbooth was een daverend succes (ik was ook grote fan!) en het eten was ook erg lekker! Jullie versiering zag er mooi uit, we hebben nog wat ballonnen meegejat op het einde en die losgelaten in de stad met onze wensen erbij haha… Kortom dank wederom, het feestje was erg geslaagd! Ook namens alle collega’s van SSR!

Rated 5 out of 5
Esmeralda van Gurchom

Het feest was amazing, alles was hoe ik het gedroomd had. Bedankt voor de foto’s en alle je hulp!

Rated 5 out of 5
Rita Vlaar

Hierbij willen we je heel erg bedanken voor de organisatie van ons kerstgala. We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen en een super leuke avond gehad!

Rated 4 out of 5
Milou van Wieringen

Zeer geslaagd feestje! Het eten was van prima kwaliteit. Bedankt voor de organisatie, op naar volgend jaar😊

Rated 5 out of 5
Sonja van der Veen

Krijg allemaal positieve feedback dat het een geslaagde avond was … dus ben weer happy. Jullie ook weer ontzettend bedankt voor de goede hulp, het is zo fijn samenwerken met jullie!!!

Rated 5 out of 5
Carlette van Eeden

Ja het was echt een geslaagde laatste avond zo met zijn allen.

Rated 4 out of 5
Diane Doedijns

Iedereen heeft een topfeest gehad! Heel erg bedankt voor jullie organisatie, het was een fijne samenwerking met elkaar. Wij hebben genoten!

Rated 5 out of 5
Sylvana Blom

Alles is naar wens geweest en hebben kunnen genieten van een mooie locatie en leuke avond. Veel leuke reacties op de goochelaar en karikatuur regeling etc. Wellicht tot in de toekomst!

Rated 4 out of 5
Robert Maartens

We zijn super blij dat we het uit handen hebben gegeven. De decoratie zag er goed uit, het personeel was top. Super behulpzaam! Telefoonlezeres was echt fantastisch, had ik niet verwacht maar heb er enorm om gelachen. De koffiebar was een hit, heerlijke koffie. De hapjes waren goed verzorgd, er was meer dan genoeg en erg lekker. Kortom: Top event!

Rated 5 out of 5
Xaviera

Het feest was: GEWELDIG! Iedereen heeft mega genoten en ze vonden het allemaal ontzettend leuk, gezellig, goed georganiseerd, heerlijk eten, geweldige locatie oftewel top :-)! Het was een goed feestje….. Ik wil je bedanken voor je geweldige organisatie (samen met je team uiteraard)!

Rated 5 out of 5
Marjan van Zalen