Gek op Holland

Een avond vol oer-Hollandse gezelligheid!

Vanaf € 49,50 p.p.

Gek op Holland

Welkom op het allermooiste feest van eigen bodem. Denk je aan Nederland dan denk je aan molens, tulpen, klompen en kaas. Maar ook aan Hollandse sfeer en gezelligheid. Dat is dan ook het centrale thema van deze avond. Laat je verwelkomen door twee oer-Hollandse typetjes en geef je over aan een avond vol Hollands vermaak!

Een beetje verliehiefd!
Eenmaal binnen zetten onze accordeonist en komische zangjuf meteen de bekendste Hollandse hits in. Zing uit volle borst mee met hits als ‘Je loog tegen mij’, ‘Een beetje verliefd’ en ‘Zij gelooft in mij’, de sfeer zit er meteen goed in! Tussendoor komen 2 Hollandse kaasmeisjes langs met de lekkerste Hollandse kazen.

Spijkerslaan, hitbingo en karaoke
Uitgezongen? Dan staat de volgende uitdaging al klaar. Doe mee met één van de leuke spelletjes zoals hitbingo, spijkerslaan, arm worstelen of tafelvoetbal. En als klap op de vuurpijl de enige echte ‘Gek op Holland’ quiz. Ben jij een ware Holland kenner? Ga de uitdaging aan en win leuke prijzen. Sta je graag in de spotlights? Daag je collega’s uit met karaoke en geef een spetterend optreden. Gouden strot of valse kraai, iedereen mag zingen!

Corrie Rietveld

Hollands feest
4 5 1
Ik ben net terug van vakantie, maar wil toch nog even reageren. De avond is prima verlopen. We kregen veel enthousiaste reacties van collega’'s.
★★★★☆

Marja

Hollands feest
5 5 1
Het feest was echt geweldig! Binnenkomst op locatie was al erg gezellig. De accordeonist maakte meteen sfeer met het meisje in moderne klederdracht. Iedereen was super fanatiek bij het spel en bij de zanger konden we niet stil blijven staan. Ook het eten was erg goed. De vrijwilligers hebben nooit zoveel tijd om samen bij te kletsen (zijn altijd aan het werk op de vliegbasis als er Grote Hoogvliegersdagen zijn). Daar was nu erg veel tijd voor. De leeftijden liepen uiteen van 0 tot 75, en je had gelijk, dit spel was daar helemaal geschikt voor. Ook de kleinere locatie maakte het allemaal erg gezellig. Onze gastheer was ook zeer behulpzaam en oplettend, zag alles en leek overal te zijn waar het moest. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Kortom, helemaal top! Ik ga jou/Puur* Events zeker hier en daar aanbevelen binnen mijn netwerk.
★★★★★

Colette

Hollands feest
5 5 1
Met dank voor begeleiding van ons feest, we hebben het erg gezellig en plezierig gehad, mede door jouw (en Edward’s en Lars) goede en accurate opvolging van zaken. Bedankt, en tot de volgende keer!
★★★★★
Gek op Holland

Vanaf € 49,50 p.p.

Minimaal 50 personen

4 uur

Gek op Holland ★★★★★ 4.7 (14) 5 1

Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten en exacte invulling van de feestavond. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we sturen je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen op basis van jouw groepsgrootte en wensen.
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons



Bezig met laden...