1001 nacht

Welkom in de wereld vol wonderen!

Het sprookje van 1001 nacht… Wrijf over de olielamp en *poef*! Wij toveren je feestlocatie om in oosterse sferen.

Oosterse sferen

Hul je in een harembroek en tulband en stap binnen in een wereld vol kleuren en geuren en oosterse mystiek. Benieuwd wat de toekomst je zal brengen? Onze waarzegster onthult al je toekomstdromen. Eenmaal terug in het hier en nu kunnen jullie je laten beschilderen door onze henna tattoo artiest. Welke tattoo kies jij?

Buikdansen en loungen

Ondertussen klinken er oosterse klanken uit de boxen van de DJ. Stilzitten is geen optie, want een exotische buikdanseres staat klaar om samen met jullie de heupen lekker los te gooien. Ontdek je eigen oriëntaalse danstalent en spieren waarvan je het bestaan niet wist. Dit wordt een swingende avond! Even uitpuffen? Dat kan languit op de kleurrijke kussens of bij onze stoelmasseurs!  Pas op voor de tapijtverkoper (illusionist) die de beste trucs uithaalt. Waan je in oosterse sferen op dit feest!

Dé must haves voor een geweldig 1001 nacht

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Catering
 Entertainment

1001 nacht

  • Vanaf €49,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 04:00 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Onze complimenten voor Puur! We hebben geweldige positieve reacties mogen ontvangen.

Rated 4,0 out of 5
PwC

Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd.

Rated 5,0 out of 5
Matrix Fitness

We hebben een geweldige dag gehad. Van begin tot het eind is alles goed verlopen, prima wat betreft de tijden en iedereen had plezier en dat is waar het uiteindelijk om draait. Heel erg bedankt voor alles. We hebben genoten!

Rated 5,0 out of 5
Rabobank Nederland BV