Drive-thru kerstfeest

Hét corona-proof concept van het jaar!

2020 is een bijzonder jaar, het is anders dan anders. Maar dat is wat ons betreft geen reden om het jaar niet gezamenlijk af te sluiten! Wij maken een bijzonder drive-thru gebied waar van alles te beleven is. Van zingende kerstman tot oliebollenkraam en van het ontpoppen van de champagne tot het afhalen van je kerstpakket. Succes gegarandeerd!

Op iedere locatie mogelijk

Vier je event op eigen locatie en profiteer van de voordelen van de werkkostenregeling of kies voor een bijzondere locatie ergens in Nederland. Wij kennen ze allemaal! We toveren de locatie om tot Winter Wonderland of kies je liever voor een klassieke kerstlook? De mogelijkheden zij oneindig en deze bespreken we graag samen met jullie.

Een feestje in eigen auto

Eenmaal aangekomen bij het drive-thru terrein kan het feest beginnen! Je rijdt onder de ballonnenboog door het terrein op en legt stapsgewijs de vaste route af. Het ontbreekt jullie aan niks: wij zorgen voor bijzonder entertainment en een smakelijke maaltijd. Laat je bijvoorbeeld vastleggen in de fotohoek, laat je verbazen door onze illusionist of doe mee aan carpool karaoke! De exacte invulling passen we volledig aan jullie wensen aan. Een event om nooit te vergeten!

Dé must haves voor een geweldig Drive-thru kerstfeest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Entertainment
 Muziek

Drive-thru kerstfeest

  • Vanaf €49,50p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 02:30 uur

  • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze event experts helpen je graag!

Reviews

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

  • Vanaf € 49,50 p.p.

  • Minimaal 50 personen

  • 02:30 uur