Discofeest

Dans de sterren van de hemel in je favoriete decennia

Dé must haves voor een geweldig Discofeest

Kies alles wat je voor jouw feest graag zou willen. Alles mag! Door het aan te vinken nemen we het direct mee in de offerteaanvraag, die je hiernaast kunt doen.

 Entertainment

Reis tijdens je feestavond door de tijd en beleef een onvervalste Disco Party. Welk decennium is jouw favoriet? Love, peace and joy in de jaren zeventig? Of trek je liever een aussie aan en ga je met de voetjes van de vloer in de jaren ’90? Gedurende de avond speelt de DJ verschillende genres muziek. Plezier gegarandeerd!

70’s / 80’s disco

Burn baby burn.. DISCO INFERNO!! We starten de avond in de jaren ’70. Onze showgirls ontvangen je met afropruiken en starten met een bijzondere dansact! Wij nemen je mee terug in de tijd van de plateauzolen, soulpijpen en disco night fever! Stap op de verlichte dansvloer en trek al je discomoves uit de kast!

90’s disco

Aussie aan en gaan! We zijn aangekomen in de jaren ’90 en de dansvloer wordt gedomineerd door onze showgirls. Zij geven een spectaculaire dansworkshop.. HAKKÛH! Is dansen niets voor jou of behoefte aan ander vermaak? Neem dan eens een kijkje in het computermuseum. Ken je de Nintendo 64 nog? Wij dagen je uit voor een potje Mario Kart!

Zeroes/Nu

We zijn aangekomen in de jaren 00’s tot nu! R&B en Dance is helemaal hot, dus kies je favoriete dansstijl! Alles is goed! Slowdancing, housen of twerken.. alles mag! Wanneer de voetjes even moeten rusten, geeft de haarstyliste je het kapsel van je dromen. Behoefte aan een tastbare herinnering? Laat je vastleggen in de fotohoek!

Reis met ons mee en herleef je favoriete decennium, al het goeds in één!

Discofeest

 • Vanaf € 49,50 p.p.

 • Minimaal 50 personen

 • 4 uur

 • Mogelijk op eigen locatie of een externe locatie in Nederland

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten

Reviews

4.8
4,8 rating
4.8 gebaseerd op 4 reviews
5 sterren75%
4 sterren25%
3 sterren0%
2 sterren0%
1 ster0%
Feestthema: Discofeest

Wij kijken terug op een geslaagd feest. Top locatie en ook het eten was goed. Dank voor de organisatie!

5,0 rating
Combi Gas BV
Feestthema: Discofeest

Ik ben net terug van vakantie, maar wil toch nog even reageren. De avond is prima verlopen. We kregen veel enthousiaste reacties van collega’s.

4,0 rating
Gemeente Amstelveen
Feestthema: Discofeest

We zijn inmiddels een paar dagen verder en tot op heden hoor ik niets dan goede berichten van de mensen die zijn mee geweest. De bediening was goed (lekker vlot aan de bar en dat is voor de mensen uit de productie belangrijk) en mede door de opzet van de diverse activiteiten zag je dat er relatief weinig groepsvorming was en dat iedereen lekker door elkaar heen ging. Dat is, zo heb ik mij laten vertellen, bij vorige feesten wel eens anders geweest. De algehele sfeer was daarom erg relaxed en de stemming zat er bij iedereen goed in. Dit alles had ik eigenlijk al vrij snel in de gaten waardoor ik zelf ook echt aan het feest kon deelnemen i.p.v. meer een oogje in het zeil houden of alles wel goed verloopt. Dit heeft voor mij ook zeker bijgedragen aan een, voor mij persoonlijk, nog meer geslaagde avond. Het enige commentaar dat ik gekregen van een paar collega’s is dat ik niet voor een toetjesbuffet had gezorgd. Nou ja die aantekening maak ik wel voor de volgende keer. Alles bij elkaar, is de aanloop naar het feest, door ons toedoen overigens, wat moeizaam verlopen maar toen we uiteindelijk een Go hadden ging het ook gelijk lekker vlot. Ik ben dan ook tevreden over de organisatie, de locatie, het personeel ter plaatse, en het feest zelf. Kortom een geslaagde actie! Ik hoop dat jullie onze aanwezigheid ook als positief hebben ervaren.

5,0 rating
Oliebron
Feestthema: Discofeest

We hebben een erg leuk feest gehad met heel veel positieve reacties!! We zijn erg benieuwd naar de foto’s. Wij maken hier jaarlijks een verjaardagskaart van, en deze belooft erg vrolijk en gekleurd te worden. Jullie heel erg bedankt voor alles.

5,0 rating
SKBA