Studio 21

De nieuwe standaard voor stagedesign, videocontent en lichtshows
Studio 21

In no time een verpletterende (merk)beleving neerzetten? Dan ga je naar Studio 21! In een compleet verbouwde ronde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows. Een high-end eventlocatie! IT’S A KIND OF MAGIC!

Studio 21 gaat altijd voor het beste. Echt alles klopt. Dat merk je meteen. Zij verrassen door verwachtingen te overtreffen. Zij willen avontuur en creëren hun eigen paden. Zetten de nieuwe standaard en dan zijn zij al weer verder. Bekijk wat zij als locatie voor jullie kunnen betekenen. 

SETTING
Een unieke arena-setting met drie verschillende niveaus. Een diner voor 700 man, een congresopstelling voor 1.250 man of een feest voor 1.600 man, het kan allemaal. De setting kunnen we aanpassen naar jullie wensen.

STATE-OF-THE-ART TECHNIEK
Uniek is het maar liefst 450m² grote LED-scherm in de Studio rondom in combinatie met geavanceerde geluidsvoorzieningen en innovatief lichtplafond. State-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn.

Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met 450 vierkante meter LED-schermen en de overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt niet simpelweg naar een show of presentatie, maar je zit midden in de beleving. Jij bent onderdeel van de magie!

BRANDING
Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jullie organisatie verweven kan worden in het event. Wij hebben tientallen brandingsmogelijkheden door de gehele locatie, waarmee we in no time een verpletterende merkbeleving neerzetten. Van een giga LED-scherm bij de entree, banieren in de zalen tot aan een gepersonaliseerde catering.

FULL SERVICE
Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen; één aanspreekpunt voor catering, entertainment en techniek.

BEREIKBAARHEID
Studio 21 ligt op het Media Park in Hilversum. Dichtbij de snelweg en met 2.000 parkeerplaatsen, een bushalte en treinstation voor de deur.

Details

 • Type locatie: Stad
 • Plaats: Hilversum
 • Provincie: Noord-Holland
 • Aantal gasten: Tot 1600 personen
 • Sfeer: Hip & modern
 • Aantal zalen: 2

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten