Haddock

Voor het houden van diverse bedrijfsfeesten
Haddock

Haddock Amsterdam leent zich goed voor het houden van diverse bedrijfsfeesten. Door de verschillende zalen is de locatie geschikt voor uiteenlopende doeleinden: van kleine teamuitjes tot grote bedrijfsborrels (maximaal 230 gasten). Met mooi weer kunnen de ruimtes ook worden uitgebreid met uitloop naar een eigen stuk terras. Daarnaast biedt Haddock diverse mogelijkheden tot het verzorgen van eten drinken tijdens jullie bedrijfsevent.

De locatie
Haddock Amsterdam beschikt over twee aparte (kleinere) ruimtes van 50m² per zaal. Deze zalen zijn ideaal voor de kleinere personeelsfeesten, teambuilding dagen of voor kleinere bedrijven tot maximaal 50 gasten in borrelopstelling met statafels of maximaal 20 gasten in dineropstelling.

Beide zalen zijn om te bouwen tot één grote zaal van 100m². Deze grote zaal is geschikt voor zakelijke partijen waarbij er tussen de 40 – 120 gasten worden verwacht. In borrelopstelling is de zaal geschikt voor max. 120 gasten. Voor een lunch of diner aan tafel is de zaal geschikt voor maximaal 70 gasten. Met mooi weer kunnen de ruimtes ook worden uitgebreid met uitloop naar een eigen stuk terras. De zaal kan naar eigen wens worden ingericht en versierd. De zalen zijn niet standaard van een bar voorzien, maar de zaal kan worden klaargezet met een biertap.

Voor de grote bedrijven, organisaties of verenigingen is de mogelijkheid ook om Haddock exclusief af te huren. Voor deze exclusieve evenementen biedt Haddock ruimte tot maximaal 230 gasten in borrelopstelling of voor een zittend bedrijfsdiner tot maximaal 120 gasten. In dit geval kan er gebruik worden gemaakt van ons regulier restaurantgedeelte en deze zaal is voorzien van een grote bar met verschillende tappunten en een open keuken. Het uitzicht van deze zaal is op het water en uitloop tot het gehele terras, een ideale omgeving van een goede barbecue of in de winter gezellig opwarmen bij de vuurkorven.

Eten en drinken
Haddock biedt diverse mogelijkheden tot het verzorgen van het eten en drinken tijdens een bedrijfsevent. Van lunch tot barbecue, van standaard 3-gangen diner tot dynamisch walking dinner. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Details

 • Type locatie: Op en aan het water, Stad
 • Plaats: Amsterdam
 • Provincie: Noord-Holland
 • Aantal gasten: Tot 230 personen
 • Sfeer: Industrieel
 • Aantal zalen: 3

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten