De Leeren Lampe

Een locatie die vele mogelijkheden biedt
De Leeren Lampe

De Leeren Lampe is een locatie die vele mogelijkheden biedt. Er zijn verschillende zalen beschikbaar die zowel afzonderlijk van elkaar als gecombineerd gebruikt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat ze voor elke gelegenheid, zakelijke bijeenkomst tot feestelijke activiteit beschikbaar zijn! Graag denken ze tot in detail mee om te zorgen dat jouw evenement een succes wordt. De volgende zalen zijn aanwezig op deze locatie:

Theater Café
Het Theater café is een gezellige sfeervolle zaal, voor feesten en partijen. De zaal is onlangs vernieuwd met o.a. een  decorwand, ook bied deze zaal de mogelijkheid om gebruik te maken van het buitenterras (Beach Lounge).

Theaterzaal
De Theaterzaal is zowel trendy als stijlvol. De zaal is recentelijk geheel verbouwd en is helemaal van deze tijd. De zaal is voorzien van beamer, scherm en audioapparatuur. De zaal is geschikt voor zakelijke meetings, bruiloften, vergaderingen, particuliere feesten, diners, bedrijfsfeesten etc.

Clublight
De Club Light is in de kelder van De Leeren Lampe gelegen en recentelijk geheel verbouwd. Deze moderne zaal is werkelijk prachtig met al haar licht effecten. De zaal is voorzien van zowel een zitgedeelte als een gezellige dansvloer. De zaal is geschikt voor particuliere en zakelijke events.

Beach Lounge
Gezelligheid kent geen tijd. Wanneer het lekker weer is, openen wij het terras. Dus kom genieten op het vernieuwde terras! Ook uitermate geschikt om gezellig met elkaar te barbecueën!

Lounge Café
Het Lounge café heeft een complete metamorfose ondergaan. U kunt hier van het uitzicht op het prachtige Overijsselse Kanaal genieten. De zaal is geschikt voor diners en particulieren- en zakelijke feesten.

Music Factory
De Music Factory oogt stoer en industrieel, met factory looks als heuse stadionlampen uit het oude voetbalstadion De Meer in Amsterdam. Stoere weegbruggen naast het podium en andere eyecatchers. De zaal is geschikt voor grootschalige evenementen, zoals grote bedrijfsfeesten, congressen en seminars.

Brouwerszaal
De Brouwerszaal is gesitueerd in de kelder van De Leeren Lampe. Door het lage plafond en de gezellige openhaard ademt de zaal direct een gemoedelijke en knusse sfeer uit. In de zaal is de mogelijkheid om indoor te barbecueën. De zaal is zowel geschikt voor particuliere feesten als zakelijke meetings.

Details

 • Type locatie: 
 • Plaats: Raalte
 • Provincie: Overijssel
 • Aantal gasten: Tot 2425 personen
 • Sfeer: Landelijk
 • Aantal zalen: 7

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten