De Landgoederij

Geschikt voor verschillende feesten en met eigen boerderij en kasteeltje
De Landgoederij

Op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik, onder de rook van Utrecht, vind je De Landgoederij. Een unieke en bijzondere locatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Dit maakt De Landgoederij een populaire locatie voor meetings, presentaties en bedrijfsevenementen. Daarnaast is het al jaren één van de populairste trouwlocaties van Nederland.

Sinds begin 2013 zijn De Beesde en het bijbehorende Kasteel Cammingha (Rijksmonument) in handen van Marco en Rob Peek van BHG (Brothers Horeca Groep). Zij hebben de locatie en het landgoed na een grondige renovatie een nieuwe naam gegeven: De Landgoederij. Het interieur is gemoderniseerd maar de sfeer van vroeger, de authenticiteit en de gezelligheid zijn bewaard gebleven.

Bij De Landgoederij ervaar je gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is! In totaal beschikt De Landgoederij over vijf verschillende sfeervolle ruimtes. Je kunt alle zalen met elkaar combineren of juist los van elkaar gebruiken. Er is één hoofdentree met een garderobe en een tweede entree bij De Voorkamer met tevens een garderobe. Daarnaast beschikt De Landgoederij over drie terrassen en een outdoor terrein van ca. 6.000 m2.

Naast ruime parkeervoorzieningen zitten twee oplaadpunten voor elektrische auto’s aan en zijn er invalidenvoorzieningen (zowel een invalidentoilet als -parkeerplekken).

Kasteel Cammingha 

Als kers op de taart vind je ook een kasteel op het erf, gebouwd rond 1395. Het Kasteel heeft drie prachtige zalen voor een vergadering, presentaties of een private dinner en twee sfeervolle kamers voor break-out sessies. Daarnaast heeft Kasteel Cammingha terrassen grenzend aan het water.

 

 

Details

 • Type locatie: Bos en platteland
 • Plaats: Bunnik
 • Provincie: Utrecht
 • Aantal gasten: Tot 750 personen
 • Sfeer: Landelijk
 • Aantal zalen: 5

Onze experts helpen je graag!

 • Bel ons op 088-7887020
  Vandaag tot 17:30 uur
 • Stuur een bericht
  Ga naar het contactformulier
 • Chat met ons
  Begin met chatten