"Sophie, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de verzorging van een top feest. Krijg veel leuke reacties. Jullie hebben mijn verwachtingen meer dan waargemaakt! Dat geldt zeker ook voor de catering."

Bert, Gemeente Huizen

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een borrel en dinerbuffet op eigen locatie met entertainment voor 175 medewerkers

Zo maakten wij dit event tot succes
Een sfeer creëren om gezellig samen te borrelen, dineren en het jaar af te sluiten. Laat dat maar aan ons over. Terwijl de gasten nog aan het werk waren, bouwden wij de werkplek om tot feestlocatie en richtten we het entertainment in. Zo kon iedereen van zijn bureaustoel direct in de feestbeleving stappen. Het event startte met een borrel met smakelijke hapjes, waarna het dinerbuffet werd geopend. Van pastasalade tot zalmmootjes, van traditionele rode kool met appeltjes en aardappelpuree tot wild zwijn ham: genieten voor iedereen! Daarnaast zorgden wij voor het nodige entertainment. Gasten legden zichzelf vast met de Magic Mirror, verbaasden zich over de kunsten van zowel de table magician als de karikatuurtekenaar, vertrokken eventjes naar een andere wereld met de VR-experience en genoten van een chocoladeproeverij. Ook draaide een DJ plaatjes op de achtergrond en konden de liefhebbers een dansje wagen.

Extra Puur* Effect
Het gemeentehuis van Huizen omtoveren tot Winter Wonderland beleving? Geen probleem! De ruimte werd uitgelicht met blauw-paarse verlichting en voorzien van diverse witte en groene bomen, verlichting, diverse zetstukken, visuals met winterse afbeeldingen en andere ludieke items. Bovendien plaatsten we 35 trossen van zilveren heliumballonnen. Daarnaast zorgden we ervoor dat ruimtes werden afgezet met doeken: zo ontstond er een knusse sfeer. Ook de entree was feestelijk aangekleed in winters thema en het gezelschap werd verwelkomd door onze twee winterse engelen.

Details
Event manager:
Sophie
Bedrijfsnaam
Gemeente Huizen
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Winter wonderland
Aantal gasten
175
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons