De vraag van de opdrachtgever

Organiseer een bijzonder evenement voor de bewoners van woonzorgcentrum Willem Dreeshuis ter gelegenheid van het sluiten van de vestiging

Zo maakten wij dit event tot succes

In 2,5 week tijd een bijzonder event organiseren voor ouderen ter ere van een niet zo vrolijke gelegenheid: dan moet je je mindset iets aanpassen. Dus werd het geen knalfuif met DJ, maar een Hollands feestje waar de gasten genoten van nostalgie en herinneringen. Het thema voerden we overal in door: de decoratie, culinaire invulling en entertainment. Zo werden de gasten verwelkomd door een draaiorgel, zong iedereen gezellig smartlappen met een professioneel accordeonist en was er een optreden van een oud-Hollandse dansact. In de zaal plaatsten we diverse foodkraampjes. Poffertjes, haring, puntzakjes friet, broodjes beenham: alles was te krijgen!

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

We hadden het natuurlijk bij bovenstaande kunnen laten. Want klonk dat niet al als een compleet feest? Bij Puur* Feesten gaan we altijd voor meer dan compleet. Daarom boekten we Willeke Alberti, die speciaal voor de ouderen al haar klassiekers ten gehore bracht. Prachtig!

Foto's Willem Dreeshuis

Puur Feesten
Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.