"Het personeel en bewoners vonden het fantastisch en hebben erg genoten van de middag!"

Esmé Koopmans-Reker, Willem Dreeshuis

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een bijzonder evenement voor de bewoners van woonzorgcentrum Willem Dreeshuis ter gelegenheid van het sluiten van de vestiging

Zo maakten wij dit event tot succes
In 2,5 week tijd een bijzonder event organiseren voor ouderen ter ere van een niet zo vrolijke gelegenheid: dan moet je je mindset iets aanpassen. Dus werd het geen knalfuif met DJ, maar een Hollands feestje waar de gasten genoten van nostalgie en herinneringen. Het thema voerden we overal in door: de decoratie, culinaire invulling en entertainment. Zo werden de gasten verwelkomd door een draaiorgel, zong iedereen gezellig smartlappen met een professioneel accordeonist en was er een optreden van een oud-Hollandse dansact. In de zaal plaatsten we diverse foodkraampjes. Poffertjes, haring, puntzakjes friet, broodjes beenham: alles was te krijgen!

Extra Puur* Effect
We hadden het natuurlijk bij bovenstaande kunnen laten. Want klonk dat niet al als een compleet feest? Bij Puur* Feesten gaan we altijd voor meer dan compleet. Daarom boekten we Willeke Alberti, die speciaal voor de ouderen al haar klassiekers ten gehore bracht. Prachtig!

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Willem Dreeshuis
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Gek op Holland
Aantal gasten
140
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...