"Nog bedankt voor de strakke organisatie van het feest op Kasteel Montfoort afgelopen zaterdag. Tot nu toe alleen maar leuke reacties. De variëteit aan activiteiten en de verrassende optredens werden erg gewaardeerd."

Tom, Quintiles

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een bijzonder feest ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum voor medewerkers en partners

Zo maakten wij dit event tot succes
De gasten werden verwelkomd door onze showgirls, waarna ze door een professionele fotograaf werden vastgelegd. Het feest ging van start met een borrel in de pittoreske kasteeltuin, waarna er een officieel moment werd gecreëerd voor de speech. Het kasteel werd geopend voor de foodmarket, waar de gasten konden genieten van heerlijke wereldse gerechten: van sushi tot Zuid-Afrikaans gemarineerde zalm, van yakitori tot burrito’s. Al tijdens dit informele diner konden de gasten zich vermaken met divers entertainment: van casinotafels tot sneltekenaars, van Rio Carnaval show tot table magicians. Het feest werd muzikaal omlijst door een DJ.

Extra Puur* Effect
Een 20-jarig jubileum wordt niet dagelijks gevierd. Dat vraagt om een spetterende afsluiter en dus kozen we voor een spectaculaire vuurshow als slotact. In de kasteeltuin verzamelden de feestgangers zich rondom onze professionele vuurspuwer, die zijn verbazingwekkende kunsten maar wat graag liet zien. Bloedstollend en onvergetelijk!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Quintiles
Feestlocatie
Kasteel Montfoort
Feestthema
Werelds feest
Aantal gasten
250
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons