"Het was een fantastisch feest! Alleen maar complimenten mogen ontvangen!"

Annemarie, Besi

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een feest met werelds thema ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum

Zo maakten wij dit feest tot succes
Een 60-jarig bestaan is een bijzondere gebeurtenis, dan wilt u uw gasten natuurlijk trakteren op een onvergetelijke belevenis. Geen probleem voor Puur* Feesten! Onze eventmanagers zorgden dat de locatie één en al feestelijkheid uitstraalden met ballonnen, visuals en verlichting. De gasten werden warm ontvangen met een glaasje prosecco en een hapje om te proosten op het 60-jarig bestaan. Vervolgens genoten de gasten van een dinerbuffet. Van barbecue tot Italiaans, van spekkoek tot frambozen mousse: voor alle smaken viel er iets te smullen. Na het diner konden de gasten een dansje wagen op de gekleurde LED-dansvloer en genieten van divers entertainment in de verschillende zalen. Voor ieder wat wils!

Extra Puur* Effect
Een werelds thema. Dan kun je als organisatie natuurlijk voor wat leuke versiering zorgen en swingende salsa muziek opzetten, maar wij maken van uw feest graag een complete belevenis. Ons ontwerp team ontwierp uitnodigingen in de vorm van boarding passen, die op de dag zelf in ontvangst werden genomen door “stewardessen”. De gerechten op het buffet waren afkomstig uit verschillende culturen. Daarbij toverden we diverse zalen om tot “landen”. Zo konden gasten in het Hollands Café genieten van een gezellige karaoke show en een gokje wagen in de Las Vegas zaal. Een wereldse ervaring!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Besi
Feestlocatie
Stadsvilla Sonsbeek, Arnhem
Feestthema
Werelds feest
Aantal gasten
300
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons