"De foto’s van het event werden enthousiast ontvangen en zijn inmiddels ook gedeeld op ons intranet. We krijgen veel mooie en leuke reacties binnen. Dank!"

Judith Leupen, Triodos

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een eindejaarsfeest voor medewerkers en hun kinderen

Zo maakten wij dit event tot succes
In de Rijtuigenloods in Amersfoort, midden tussen de oude treinstellen, creëerden wij een complete winterbeleving voor zowel volwassenen als kinderen. Met 200 LED-lampen, winterse visuals, verlichtte kerstbomen, vuurkorven, windlichten en voile gordijnen kwam de wonderlijke wereld helemaal tot leven. Bij binnenkomst werden de gasten op de foto gezet door een professionele fotograaf en ontvingen zij een plattegrond van de feestlocatie. Muziek werd verzorgd door een DJ en jazzband. In de diverse wagons, ruimtes en op de vloer zorgden we voor diverse activiteiten: van schaatsbaan tot knutselhoek, van VR-games tot schminkartiest. Het diner bestond uit een food market met een speciaal cateringplein voor de kinderen. Hotdogs, burgers, pasta, poffertjes, stamppot: voor ieder wat wils!

Extra Puur* Effect
Als kinderen met hun ouders mee mogen naar een feest, wil niemand dat zij zich vervelen. Een grote diversiteit aan activiteiten voor alle leeftijdscategorieën zijn dus een must. Voor de allerkleinsten was er professionele opvang met voldoende kwaliteitsspeelgoed en voor de peuters en kleuters een Kinderhoek vol vertier: van trampolines tot gezelschapsspellen. De oudere kinderen konden zich o.a. vermaken in de kinderbioscoop en op het springkussen. Zo kon iedereen zorgeloos van het feest genieten!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Triodos
Feestlocatie
De Rijtuigenloods
Feestthema
Winter wonderland
Aantal gasten
1500
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons