Bedankt voor het organiseren van een onvergetelijke dag op zo'n korte termijn!

Triodos Bank

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een jubileumfeest voor medewerkers en hun gezinsleden

Zo maakten wij dit event tot succes
Het blijft een uitdaging om een kantoorpand zo om te toveren dat de gasten het gevoel hebben dat zij niet op kantoor zijn maar op een unieke feestlocatie. Bij dit jubileumfeest is overal aan gedacht. Een grote tent op het terrein waar de gasten met de voetjes van de vloer kunnen en in het pand zelf diverse workshops en activiteiten voor de kinderen. Het gehele evenement was biologisch en verantwoord. Een ritje op de Segway, een filmpje kijken in de kinderbioscoop of toch liever een bijzondere workshop volgen: alles was mogelijk!

Extra Puur* Effect
Klinkt dit als gewoon het zoveelste geslaagde feest? Laten we een geheimpje verklappen: wij organiseerden dit feest voor zo’n 1200 gasten in een kleine 2,5 week tijd. Het sales traject doorlopen, afspreken op locatie om de wensen door te nemen en dan nog maar een week hebben om alles tot in detail te regelen. Dit zijn de uitdagingen waar wij van houden en die we dan ook zeker niet uit de weg gaan! Buiten het feit dat wij in een kleine 2,5 week een groot feest op eigen locatie hebben georganiseerd, was het jubileumfeest er één om nooit te vergeten.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Triodos Bank
Feestlocatie
Eigen locatie
Aantal gasten
1200
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons