"Een geweldig creatief programma, waar we nog lang over napraatten. Fantastisch georganiseerd, dank jullie wel."

Travelport

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een bijzonder evenement in Amsterdam voor 280 gasten uit heel Europa, waarbij plezier en teambuilding centraal staan.

Zo maakten wij dit event tot succes
Wij zijn trots op Amsterdam en delen dit graag met internationale gasten. Daarom stuurden we onze beste gidsen mee voor een geweldige wandeling door de hoofdstad. Hier bleef het niet bij: tijdens de tussenstops stonden er diverse teambuilding activiteiten op het programma. Trustgames, raadsels, puzzels: alles voor een goede teambuilding. De tour eindigde in de Jordaan bij kerk De Duif. Daar moest de finale vraag beantwoord worden voor toegang tot de kerk. Tijd voor de afsluiting van de dag!

Extra Puur* Effect
Natuurlijk kun je een teambuildingsdag afsluiten met een simpele borrel met bitterbal of zittend diner. Wij gaan echter altijd voor extra beleving, passend bij de wensen van de klant. In dit geval kozen we voor een dynamische foodmarket: een culinair hoogstandje in een informele sfeer. Van zoet tot hartig, van jamon tot oesters: voor iedereen iets lekkers op het menu!

Details
Event manager:
Sophie
Bedrijfsnaam
Travelport
Feestlocatie
De Duif
Aantal gasten
280
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons