"We hebben echt genoten van de dynamische ervaring. Lekker eten, verschillende sferen en een geweldig feest. Bedankt voor de strakke organisatie!"

TimeSeries

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer dynamisch, feestelijk programma voor medewerkers en hun partners

Zo maakten wij dit event tot succes
Een dynamische ervaring, dat was de vraag. Daarom kreeg de klant niet alleen een feest, maar ook een smakelijk diner en de mogelijkheid iets van Amsterdam zien. “Iets van Amsterdam zien” werd een rondvaart door de grachten: gegarandeerd het mooiste uitzicht op alle hoogtepunten van de stad en gezelligheid met elkaar. Het diner vond plaats bij restaurant Van Puffelen: ooit begonnen als een kleine bruine kroeg, inmiddels een hotspot voor een goede maaltijd in typisch Amsterdamse sfeer. Daarna was het tijd voor het feest in Level Eleven: nogmaals een prachtig uitzicht op Amsterdam, maar nu in vanaf de 11e verdieping. Met een dj, swingende piano-acts en casino spelen feestten de gasten tot in de late uurtjes.

Extra Puur* Effect
Drie locaties, drie ervaringen en dan ook nog eens een hotelovernachting. Aan Puur* de taak om alles naadloos op elkaar aan te laten sluiten. De gasten werden verwelkomd door de Puur* host in het Mövenpick Hotel, waar iedereen rustig de tijd kreeg om in te checken. Vervolgens begeleidde de host de gasten naar de boot, die we precies op tijd lieten aanmeren voor het Mövenpick. De vaart leidde naar het restaurant, waar de kok de laatste hand legde aan het voorgerecht. Meteen aan tafel en lekker genieten zonder lang te wachten! Na het diner lag de boot alweer klaar voor het vervoer naar de feestlocatie, waar de gasten op tijd voor de deur werden afgezet. Zorgeloos genieten zonder op de klok te hoeven kijken!

Details
Event manager:
Jordy
Bedrijfsnaam
TimeSeries
Feestlocatie
Diverse locaties in Amsterdam
Aantal gasten
70
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...