"We hadden geen betere opening kunnen hebben. Dank voor de strakke organisatie en soepele service."

Tesla

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer twee spetterende evenementen ter ere van de opening van het nieuwe kantoorpand, verdeeld over twee dagen. Op de ene dag voor zakenrelaties, op de andere dag medewerkers met partners.

Zo maakten wij dit event tot succes
Tesla verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Amsterdam en dit was de grand opening! Zowel alle medewerkers de mogelijkheid om het pand voor het eerst te bekijken, ook alle relaties. Puur* zorgde op beide dagen voor de juiste sfeer. De juiste muziek werd op het juiste moment gedraaid, er waren verschillende mogelijkheden qua consumpties (waaronder een sapbar en een Coronabar) en men kon in de game room racen in de race simulator. Heerlijk eten, goede muziek en een perfecte sfeer: alles wat nodig is voor een geslaagd evenement.

Extra Puur* Effect
Het nieuwe kantoorpand er nog spectaculairder uit laten zien dan het van zichzelf al is. Het kan lastig zijn om het “werkgevoel” tijdens een feest op eigen locatie los te laten. Puur* kan dit als geen ander! Niet alleen zag de locatie er anders uit dan anders, ook het entertainment deed de alledaagse werkbeslommeringen verdwijnen.

Details
Event manager:
Edward
Bedrijfsnaam
Tesla
Feestlocatie
Eigen locatie
Aantal gasten
100
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons