De vraag van de opdrachtgever

Organiseer twee spetterende evenementen ter ere van de opening van het nieuwe kantoorpand, verdeeld over twee dagen. Op de ene dag voor zakenrelaties, op de andere dag medewerkers met partners.

Zo maakten wij dit event tot succes

Tesla verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Amsterdam en dit was de grand opening! Zowel alle medewerkers de mogelijkheid om het pand voor het eerst te bekijken, ook alle relaties. Puur* zorgde op beide dagen voor de juiste sfeer. De juiste muziek werd op het juiste moment gedraaid, er waren verschillende mogelijkheden qua consumpties (waaronder een sapbar en een Coronabar) en men kon in de game room racen in de race simulator. Heerlijk eten, goede muziek en een perfecte sfeer: alles wat nodig is voor een geslaagd evenement.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Het nieuwe kantoorpand er nog spectaculairder uit laten zien dan het van zichzelf al is. Het kan lastig zijn om het “werkgevoel” tijdens een feest op eigen locatie los te laten. Puur* kan dit als geen ander! Niet alleen zag de locatie er anders uit dan anders, ook het entertainment deed de alledaagse werkbeslommeringen verdwijnen.

Foto's Tesla

Puur Feesten
Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.