"Enorm bedankt voor alles, top geregeld en wat een fantastische dag! Volgend jaar weer!"

Roy

Bekijk deze case

De vraag van de klant:
Teamevent met verschillende activiteiten, bedrijfsfeest ter afsluiting plus overnachting en transport voor medewerkers

Zo maakten wij dit event tot succes:
Puur* creëerde een veelzijdige dag vol activiteiten en genoeg rustmomenten. De dag startte met een tocht met de Ontbijtboot vanuit Amsterdam naar IJmuiden, waarna een fietspuzzeltocht met originele zoekopdrachten werd gestart. Na een smakelijk lunchbuffet begon het op maat gemaakte toernooi. In teams namen de gasten deel aan verschillende activiteiten. Van bootcamp tot wijnproeverij, van yoga tot bubbel voetbal: wij zorgden voor een grote variatie aan activiteiten waarbij iedereen kon uitblinken. Na het middagprogramma werden de gasten naar de  feestlocatie vervoerd: het unieke forteiland van IJmuiden, volledig omgetoverd tot een eigen wereld. In diverse ruimtes van het fort konden de gasten naar hartenlust borrelen, feesten en genieten van verschillende soorten entertainment. Voor het diner verzorgden we foodcorners en buffetten. Coverband The Royals speelde het dak eraf en de gasten dansten tot in de laatste uurtjes op de muziek van onze DJ en in de Silent Disco.

Extra Puur* effect:
Balans is belangrijk als een grote groep collega’s van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes met elkaar doorbrengen. Verveling of op elkaar uitgekeken raken is immers de doodsteek voor een geslaagde dag. Daarom zorgden we voor een goede mix van in beweging zijn, ontspannen en tijd voor elkaar. Bovendien waren onze gasten nergens toe verplicht. Ook door de veranderende locaties bleef het event afwisselend. Tijdens het feest zorgden we eveneens voor een dynamische beleving. Als een groep al een volle dag met veel activiteiten heeft beleefd, moet het entertainment van goede huize komen om nog indruk te maken. Geen probleem! Met retro computergames, casinospelen, tafelgoochelaars en hilarische karaoke bleven onze gasten zich vermaken en verwonderen.

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Adyen
Feestlocatie
Diverse locaties
Aantal gasten
500
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...