"Na deze dag hadden we onze doelen weer helemaal helder, was de creativiteit los en wisten we meer van elkaar als collega's. Geweldig en effectief concept!"

Jan Jansen

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een teambuildingsdag organiseren voor 100 medewerkers van verschillende nationaliteiten, met samenwerking en de bedrijfswaarden als centrale thema’s.

Zo maakten wij dit event tot succes
Met 100 medewerkers één schilderij creëren…dat is een uitdaging! AkzoNobel heeft, samen met ons creatieve begeleidster, een afbeelding samengesteld waarop de waarden van het bedrijf werden weergegeven. De afbeelding werd ingetekend op 24 verschillende doeken, samen een geheel vormend. Tijdens het social event schilderden alle deelnemers een stukje van de afbeelding, waarna het eindresultaat werd gepresenteerd. De dag werd afgesloten met een shared diner. Zo konden de gasten hun ervaringen uitwisselen en elkaar nog beter leren kennen.

Extra Puur* Effect
Met honderd mensen één schilderij tot stand brengen: dat is al teambuilding genoeg, zou men denken. Voor ons niet! Voor extra verdieping zorgden wij naast het schilderen voor speeddate sessies onder leiding van een professionele trainer. Door middel van originele spellen en ludieke vragen leerden collega’s die elkaar nooit eerder zagen elkaar in een uur tijd goed kennen. Effectief en leuk!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
AkzoNobel
Feestlocatie
De Arendshoeve
Aantal gasten
100
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons