De vraag van de opdrachtgever

Een teambuildingsdag organiseren voor 100 medewerkers van verschillende nationaliteiten, met samenwerking en de bedrijfswaarden als centrale thema’s.

Zo maakten wij dit event tot succes

Met 100 medewerkers één schilderij creëren…dat is een uitdaging! AkzoNobel heeft, samen met ons creatieve begeleidster, een afbeelding samengesteld waarop de waarden van het bedrijf werden weergegeven. De afbeelding werd ingetekend op 24 verschillende doeken, samen een geheel vormend. Tijdens het social event schilderden alle deelnemers een stukje van de afbeelding, waarna het eindresultaat werd gepresenteerd. De dag werd afgesloten met een shared diner. Zo konden de gasten hun ervaringen uitwisselen en elkaar nog beter leren kennen.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Met honderd mensen één schilderij tot stand brengen: dat is al teambuilding genoeg, zou men denken. Voor ons niet! Voor extra verdieping zorgden wij naast het schilderen voor speeddate sessies onder leiding van een professionele trainer. Door middel van originele spellen en ludieke vragen leerden collega’s die elkaar nooit eerder zagen elkaar in een uur tijd goed kennen. Effectief en leuk!

Foto's AkzoNobel

Puur Feesten
Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.