"Alleen maar lovende woorden! Voor het feest maar wat mij betreft ook voor jullie begeleiding en opzet. Niemand kende het meer terug. Eten was erg goed, heb van veel mensen gehoord dat ze heerlijk gegeten hebben, en er was dik voldoende. De goktafels waren dik bezet en de partygirls waren ook een hit… leuke foto’s zijn het geworden. De Band Jambassadors was voor mij ook een hoogtepunt, wat waren die gasten goed. Het vuurwerk tot slot was de ideale afsluiter, prachtig en lang genoeg. Heb zelfs mail van onze buren in de boten aan de overkant gehad dat ook hun hebben genoten. Al met al een topfeestje!"

Mark de Jong, DS Smith

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een spetterend eindfeest op eigen locatie voor medewerkers en hun partners

Zo maakten wij dit event tot succes
Een warm welkom, lekker eten, onvergetelijk entertainment en een spetterende afsluiter. Laat dat maar aan Puur* over! Onze showgirls heetten de gasten welkom aan de rode loper, waarna het complete gezelschap direct gebruik kon maken van het heerlijke dinerbuffet. Van salades tot gambaspiesen, van ratatouille tot pastrami: voor ieder wat wils! Na het diner barstte het feest los. Coverband The Embassy speelde, samen met de DJ, een feestelijk repertoire geheel afgestemd op het feestgezelschap. Zo kon iedereen los op zijn favoriete hits! Daarnaast konden de gasten een gokje wagen aan de casinotafels en gingen de gasten maar wat graag langs de kraam Lady Popcorn en Lady Suikerspin voor een nostalgische versnapering. Het feest eindigde met een spectaculaire vuurwerkshow.

Extra Puur* Effect
Een kale loods omtoveren in een sfeervolle feestlocatie? Die uitdaging gaan wij graag aan. Wij lichtten het entree mooi uit en zorgden dat de gasten over de rode loper naar binnen konden. Met pipe &drape verkleinden we de enorme loods tot een knusse feestzaal, die we verder decoreerden met heliumballonnen, diverse lampen, sterrendoek en LED-statafels. Daarnaast zorgden we voor garderobe, toiletten en meerdere bars. Extra leuk: onze populaire Glow In the Dark pakketten, waardoor de gasten zelf ook onderdeel werden van de aankleding. Van lege naar ruimte naar verlicht feestwalhalla!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
DS Smith
Feestlocatie
Eigen locatie
Aantal gasten
114
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons