"Ik vond het een super geslaagd feest. Het eten was erg lekker en de DJ wist ons goed te vermaken: de dansvloer was constantvol! Ook zeer goed geregeld en een top locatie!"

Marianne, Schiphol Group

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een personeelsfeest voor 300 personen

Zo maakten wij dit event tot succes
Welkom in de skihut! Onze twee Tiroler meisjes verwelkomden de gasten met een glaasje gluhwein. Om de sfeer te versterken stond er ook een accordeonist klaar om  iedereen voor te gaan in het zingen van smartlappen. Lekker inhaken en meedeinen: dat breekt het ijs geheid! De locatie lichtten we mooi uit en kleedden we aan met Tiroler visuals, ludieke attributen en diverse sets ballonnen. Ook stond er een heerlijk dinerbuffet voor de gasten klaar. De DJ draaide een gezellige set skihut hits. Voetjes van de vloer!

Extra Puur* Effect
Een Los in de Skihut feest is geen kwestie van de dj slechts wat apres ski platen laten draaien. Nee, wij zorgen voor een breed scala aan winters entertainment! Zo regelden we een set winterspelen waarmee de gasten zich opperbest vermaakten: bierpul sjoelen, curling, skilat limbodansen, spijker slaan en de Wii Wintergames. Daarnaast was er een VR-ski simulator aanwezig, waarmee de gasten zich op de skipiste konden wanen. Om op te warmen stond er een likeur- en jeneverproeverij klaar. Heerlijk!

Details
Event manager:
Sophie
Bedrijfsnaam
Schiphol Group
Feestlocatie
Zuidpool
Feestthema
Los in de skihut
Aantal gasten
300
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons