"Een geweldig feest waarbij jong en oud zich geweldig vermaakt heeft. Voor herhaling vatbaar!"

Routz

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een winters Bierfest op eigen locatie voor medewerkers plus hun partners en kinderen

Zo maakten wij dit event tot succes
Onze Tiroler meisjes in klederdracht verwelkomden gasten met heerlijke pretzels. Daarnaast zongen onze accordeonist en zangeres een set van heerlijke smartlappen bij binnenkomst. Zo zat de warme Tiroler sfeer er direct in! Vervolgens begon de DJ met draaien en genoten de gasten van allerhande entertainment. Van winterse spellen tot sneltekenaar, van table magic tot ski simulator. Ook voor de kleine gasten was er genoeg te doen. Speciaal voor hen was er een winterse kinderhoek, waar ze zich vermaakten met o.a. knutselen, een schminkartiest, cupcakes versieren en een ballonnenclown. Ook de smaakpapillen werden niet vergeten. Onze gasten konden kiezen uit poffertjes, patat, BBQ en natuurlijk de klassieke bratwurst!

Extra Puur* Effect
Een Tiroler event midden in de zomer? Dan moet de aankleding perfect zijn om dat ultieme winterse gevoel over te brengen. Dat regelen wij met gemak! Met een aantal tenten en houten picknicktafels toverden we het parkeerterrein van de opdrachtgever om tot een Tiroler walhalla. Voor het extra wintersport gevoel plaatsen we nog twee houten blokhutjes,  houten tonnen, picknicktafels, visuals met Bierfest afbeeldingen, er hingen overal Duitse vlaggetjes en het voltallige personeel was gehuld in authentieke klederdracht. Zo werd het winter in de stralende zon!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Routz
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Oktoberfest
Aantal gasten
200
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons