"Het was helemaal super! We ontvangen bedankjes van de klanten en complimenten over de goede organisatie, dus mede dankzij Puur was het ontzettend geslaagd. Op naar het personeelsfeest op 17 december."

Madelijn, Matrix Fitness

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een onvergetelijk event dat blijft hangen bij onze (potentiële) klanten

Zo maakten wij dit event tot succes
Indruk maken op uw klanten? Dan moet alles van A tot Z kloppen en dat begint natuurlijk met een stijlvol entree. Laat dat maar aan onze space girls over. Zij verwelkomden onze gasten geheel in thema van het feest, waarna onze fotograaf de gasten op de foto. Al tijdens binnenkomst draaide de DJ fijne plaatjes. Wanneer alle gasten binnen zijn is het tijd voor…een onvergetelijke acrobatiek act van voormalig turnkampioene Renske van Otterloo. Ja, zo bijzonder kan een feest beginnen. Na deze wervelende start kon er gedanst worden, vermaakten de gasten zich met de onnavolgbare acts van onze table magician en speelden de saxofonist en zangeres de sterren van de hemel.

Extra Puur* Effect
Als de gasten zich eenmaal vermaken is alles perfect, toch? Wij gaan liever voor een extra effect om de gasten nog één keer te verwennen. Zo openden we tijdens deze spetterende klantendag halverwege de avond nog een luxe cocktailbar. Naast een ongewone smaaksensatie waren de cocktails een lust voor het oog door de doordachte garnering en trendy presentatie. Van Gin Tonic tot Cuba Libre: de cocktails en presentatie brachten het feest tot een absolute hoogte. Net dat extraatje die uw gasten onthouden.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Matrix Fitness NL
Feestlocatie
Nhow, Rotterdam
Aantal gasten
150
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons