"Het was zeker een geslaagd feest, de sfeer was zeer goed!"

Kerstin, Probiblio

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een kerstmarkt op eigen locatie voor 100 medewerkers

Zo maakten we dit event tot succes
Met authentieke marktkraampjes, kerstverlichting en kerstdecoratie toverden we de locatie om tot kerstbelevenis. De gasten werden verwelkomd door onze hosts, die ze voorzagen van muntjes om op de markt te besteden. In overleg met de opdrachtgever nodigden we een divers aanbod aan leveranciers uit. Zo kon iedereen iets van zijn gading uitzoeken. Van boeken tot wijn, van Rituals verwenpakketten tot thee en chocolade! Naast de kraampjes waar de gasten hun kerstpakket bij elkaar konden shoppen, voorzagen we de markt van wat extra entertainment: een skisimulator en een dj voor de muzikale omlijsting.

Extra Puur* Effect
Een goede maaltijd zorgt voor nog meer feestplezier! Daarom sloten de gasten hun kerstmarkt op eigen locatie met een dinerbuffet met heerlijke gerechten. Koude happen als Waldorfsalade en gerookte zalm en spinata romana met pomodori roomkaas, maar ook lekkere warme gambaspiezen, gehaktballetjes in piri piri saus en aardappelgratin en diverse desserthapjes als afsluiter. Door de buffetvorm konden de gasten in informele setting dineren. Gezellig bijkletsen en het jaar afsluiten!

 

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Probiblio
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Kerstmarkt
Aantal gasten
100
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons