"Een geweldig georganiseerd programma waarbij we Amsterdam echt beter leerden kennen. Top gedaan!"

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Creëer een onvergetelijke Hollandse beleving voor 120 internationale gasten tijdens een congres van Panalpina, waarbij socializen en verbinden centraal staat.

Zo maakten wij dit event tot succes
Een social event organiseren is niet zomaar iets.. Maar ook met dit soort uitdagingen gaan wij graag aan de slag! De dag begon met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Vervolgens werd de groep afgezet bij de Heineken Experience. Daar kreeg de groep een rondleiding en werd een heerlijk buffet geserveerd. Speciaal voor dit gezelschap regelden we een prachtige zaal waar een presentatie werd gegeven en de gasten vervolgens met elkaar konden socializen. Een geslaagd en bijzonder evenement!

Extra Puur* Effect
Wanneer je Holland zegt, zeg je Amsterdam. En omdat wij jarenlange ervaring hebben met het organiseren van vaartochtjes, weten we als geen ander dat varen de beste manier is om Amsterdam te ontdekken. Dat gunnen wij onze klanten. Genieten van de gracht, de monumentale panden, de Jordaan: de stad ademt Nederland. Voor het extra Hollandse gevoel serveerden we  typische Hollandse hapjes aan boord. Smullen!

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Panalpina
Feestlocatie
Heineken Experience
Aantal gasten
150
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...