De vraag van de opdrachtgever

Creëer een onvergetelijke Hollandse beleving voor 120 internationale gasten tijdens een congres van Panalpina, waarbij socializen en verbinden centraal staat.

Zo maakten wij dit event tot succes

Een social event organiseren is niet zomaar iets.. Maar ook met dit soort uitdagingen gaan wij graag aan de slag! De dag begon met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Vervolgens werd de groep afgezet bij de Heineken Experience. Daar kreeg de groep een rondleiding en werd een heerlijk buffet geserveerd. Speciaal voor dit gezelschap regelden we een prachtige zaal waar een presentatie werd gegeven en de gasten vervolgens met elkaar konden socializen. Een geslaagd en bijzonder evenement!

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Wanneer je Holland zegt, zeg je Amsterdam. En omdat wij jarenlange ervaring hebben met het organiseren van vaartochtjes, weten we als geen ander dat varen de beste manier is om Amsterdam te ontdekken. Dat gunnen wij onze klanten. Genieten van de gracht, de monumentale panden, de Jordaan: de stad ademt Nederland. Voor het extra Hollandse gevoel serveerden we  typische Hollandse hapjes aan boord. Smullen!

Foto's Panalpina

Puur Feesten
Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.