"Jullie wisten de events perfect op de doelgroepen af te stemmen. Tot in de puntjes georganiseerd, iedereen heeft genoten!"

Oosterberg Groep

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Tover een bedrijfspand om voor een fantastisch evenement voor jong en oud. Twee dagen lang, waarvan één dag voor de directie en één dag voor medewerkers met partners.

Zo maakten wij dit event tot succes 
De locatie was onherkenbaar omgetoverd van kale loods naar Winter Wonderland Paradijs. Op de eerste dag kon de directie onder het genot van een hapje en een drankje gezellig netwerken. Ondertussen speelden er heerlijke jazzy tunes op de achtergrond. Nog nooit was netwerken zo relaxt! De tweede dag was bestemd voor de medewerkers en hun gezinnen. Terwijl de volwassenen zich verbazen over de trucs van de Table Magic Act en gezellig bijkletsten, vermaakten de kinderen zich in de speciaal voor hen ingerichte kids-corner. Voor de muzikale aankleding boekten we een akoestische band, die zorgde voor een relaxte en gezellige sfeer.

Extra Puur* Effect
Natuurlijk moet er tijdens een event gedacht worden aan de inwendige mens. Dus organiseerden we Rollende Keukens op eigen terrein: een informele foodmarkt met voor ieder wat wils. Van noodles tot Hollandse salades, van Italiaanse pasta tot haring en van pizza tot stamppot. Met een glaasje Gluhwein toe!

Details
Event manager:
Edward
Bedrijfsnaam
Oosterberg Groep
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Winter wonderland
Aantal gasten
500
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons