De vraag van de opdrachtgever

Tover een bedrijfspand om voor een fantastisch evenement voor jong en oud. Twee dagen lang, waarvan één dag voor de directie en één dag voor medewerkers met partners.

Zo maakten wij dit event tot succes

De locatie was onherkenbaar omgetoverd van kale loods naar Winter Wonderland Paradijs. Op de eerste dag kon de directie onder het genot van een hapje en een drankje gezellig netwerken. Ondertussen speelden er heerlijke jazzy tunes op de achtergrond. Nog nooit was netwerken zo relaxt! De tweede dag was bestemd voor de medewerkers en hun gezinnen. Terwijl de volwassenen zich verbazen over de trucs van de Table Magic Act en gezellig bijkletsten, vermaakten de kinderen zich in de speciaal voor hen ingerichte kids-corner. Voor de muzikale aankleding boekten we een akoestische band, die zorgde voor een relaxte en gezellige sfeer.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Natuurlijk moet er tijdens een event gedacht worden aan de inwendige mens. Dus organiseerden we Rollende Keukens op eigen terrein: een informele foodmarkt met voor ieder wat wils. Van noodles tot Hollandse salades, van Italiaanse pasta tot haring en van pizza tot stamppot. Met een glaasje Gluhwein toe!

Foto's Oosterberg Groep

Puur Feesten
Edward

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.