"Alle leeftijden hebben zich geweldig vermaakt. De locatie was top en de aankleding en entertainment klopte helemaal. We waanden ons echt in de Middeleeuwen!"

Oiko Credit

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een divers programma voor medewerkers met partners en kinderen ter ere van het 40-jarig jubileum.

Zo maakten wij dit feest tot succes
Voor dit evenement vonden wij de perfecte locatie: Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht. Een bijzondere locatie op zich. Gedurende de middag waren er verschillende activiteiten te beleven: een rondleiding in het kasteel, boogschieten, schilderen, lawn games en likeur proeven. Ook voor de kinderen was er voldoende te doen: een ballonnen clown en schmink artiest, cupcakes decoreren, een mini bioscoop. Er was gedacht aan de uiteenlopende interesses zodat het volledige gezelschap zich op en top vermaakte. De dag werd begeleid door een muzikaal trio dat rondliep over het terrein.

Extra Puur* Effect
Natuurlijk mag iets lekkers te eten niet ontbreken: wij zorgden voor een gezellige foodmarket waarbij de gerechten live voor het oog van de gast werd bereid. Kleine gerechtjes die uit de hand gegeten kunnen worden. Een gezellig samenzijn met culinaire hoogstandjes: dé manier om een bijzonder jubileum te vieren!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Oiko Credit
Feestlocatie
Kasteel Sypesteyn Loosdrecht
Feestthema
Kasteelfeest
Aantal gasten
200
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons