"Een tot in de puntjes georganiseerd waarbij ons doel - het uiten van waardering voor de medewerkers - volledig is bereikt. Dank jullie wel, we komen zeker bij jullie terug!"

Nuon

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer voor de medewerkers van de Nuon klantenservice een groots evenement op zes verschillende locaties door heel Nederland, op hetzelfde moment.

Zo maakten wij dit event tot succes
Op zes verschillende filialen werden bloemetjes aan de medewerkers uitgedeeld. Dit stond symbool voor de bloei die Nuon doormaakt. Niet alleen zorgden wij voor de gehele organisatie, ook zorgden wij voor de bloemen, echte marktkraampjes en een leuk outfit voor de directie. Een onvergetelijke dag waarbij waardering van de medewerkers centraal stond!

Extra Puur* Effect
Eén evenement, één dag, zes verschillende locaties door heel Nederland en maar liefst 1570 personen. Dat is een uitdaging die wij graag aangaan! Met een strak draaiboek, de beste samenwerkingspartners en Puur* medewerkers op iedere locatie zorgden we dat alles 100% volgens plan verliep, zodat de klant zorgeloos kon genieten van het event.

Bekijk hieronder onze fotoselectie of klik hier voor het volledige album.

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Nuon
Feestlocatie
Eigen locatie
Aantal gasten
1000
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Vandaag tot 17:30

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Deze website is het beste zichtbaar in portret modus...