"De bijeenkomst was zeer geslaagd! Zowel de hele dag als het onderdeel waaraan jullie je medewerking hebben verleend. Dit hebben wij ook teruggekoppeld gekregen van de begeleiders in de evaluatie. Erg fijn om te horen dus! Er was even wat een misverstand tav de groepsindeling, maar gelukkig is dat op een goede manier opgelost door jullie. De coördinatie van Michel was prima. Hij nam ook op een goede wijze het woord en sprak de groep op een leuke manier aan."

José, NOC*NSF

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever 
Bezorg 180 jonge sporttalenten een leuke middag, waarbij teambuilding en plezier centraal staat

Zo maakten wij dit event tot succes
Voor het EYOF (European Youth Olympic Festival) werd een ontmoetingsdag georganiseerd, waarbij alle topsporters en coaches kregen de kans elkaar te zien voor het EYOF echt van start ging. Puur* Events organiseerde een onderdeel van deze dag. De invulling? Een volledig spelprogramma op maat, met nadruk op locatie, teambuilding en elkaar leren kennen. Door middel van een foto-opdrachten moesten de teams worden samengesteld, waarna er een puzzeltocht volgde. Leuk en effectief!

Extra Puur* Effect
Door het korte tijdsbestek was dit hele programma een grote uitdaging. Twee uur de tijd, 18 teams samen te stellen en 12 onderdelen uit te voeren. Alles moest dus strak op elkaar aansluiten. Door onze ruime ervaring, oplossend vermogen en inleven in de wensen van de klant was dit geen probleem en genoten alle deelnemers zorgeloos van de puzzeltocht.

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
NOC*NSF
Feestlocatie
Stadion Galgenwaard
Aantal gasten
180
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons