"Iedereen praat nog steeds na over deze familiedag. Wat een geweldige winterse beleving voor jong en oud. We komen zeker bij jullie terug!"

MyBrand

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer voor medewerkers en hun gezin een winters evenement

Zo maakten wij dit event tot succes
Welkom in Winter Wonderland! Bij binnenkomst kwamen de gasten direct tot rust door de relaxte muziek van het geboekte jazz trio. De drankjes stonden klaar en er was alle ruimte om lekker te zitten en gezellig bij te kletsen. Lekker met een glaasje gluhwein bij de vuurkorf opwarmen met uitzicht op de schaatsbaan. Schaatsbaan? Ja: de echte winterliefhebbers bonden de ijzers onder en showden hun schaatskunsten. Voor de kinderen was er een speciale knutselhoek ingericht, waar zij de mooiste creaties maakten. Voor jong en oud een geslaagd event!

Extra Puur* Effect
Een showkas met prachtige bloemen, planten en vijvers in de hectische Randstad omtoveren tot relaxte winterse beleving? Geen probleem voor ons! Met de nodige visuals, aankleding en winters blauw licht creëerden we in no time dat Winter Wonderland gevoel. Daarbij maakten we gebruik van de geweldige omgeving. Zo kreeg het jazz trio een mooi podium in de vijver. Een unieke belevenis!

Details
Event manager:
Edward
Bedrijfsnaam
MyBrand
Feestlocatie
Showkas
Feestthema
Winter wonderland
Aantal gasten
300
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons