Beste Nikki en team puur events, We hebben een TOP avond gehad bij Kreber! Het heeft echt onze verwachting overtroffen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Precies zoals we het wilden: alles klopte. Het eten was goed, de band heel aangenaam en paste mooi in het geheel. Het was chique met alle bloemen en ballonnen en de mooie aankleding. We vonden al het personeel ook professioneel en zeer vriendelijk. Van de familie en personeel hebben we veel leuke reacties ontvangen en de klanten voelden zich echt in de watten gelegd hartelijk ontvangen en gewaardeerd. Onze dank is groot en ons volgende event zullen we jou en Puur zeker weer benaderen."

Inez en Paul, Kreber

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een onvergetelijk jubileumfeest op eigen locatie voor klanten, relaties, medewerkers en familie van aandeelhouders.

Zo maakten wij dit event tot succes
Een feestelijk event neerzetten in een functionele, kale bedrijfsloods: een uitdaging die wij zonder moeite aangaan! We creëerden een sfeervolle ruimte met Pipe & Drape: een doek waarmee de ruimte verkleint wordt. Daarnaast bevestigden we twintig witte mega ballonnen aan het plafond. In de feestruimte plaatsten we sokkels, voorzien van vazen met siertakken en bloemstukken. Verder lichtten wij de ruimte uit met LED verlichting en plaatsten we diverse trossen ballonnen voor een feestelijke sfeer. De zaal richtten wij geheel in met moderne witte sta-tafels en bijbehorende krukken. In deze setting genoten de gasten ondertussen van een gezellige borrel, een informeel diner in de vorm van een foodmarket, een smakelijke koffieproeverij en entertainment van een table magician en jazz kwartet!

Extra Puur* Effect
Een 115-jarig jubileum is zeer bijzonder en daarom zorgden wij voor diverse extra’s die het feest nog specialer maakten. Zo zagen de gasten bij binnenkomst de geschiedenis van het bedrijf op groot scherm, inclusief nostalgische foto’s. Daarnaast kon iedereen een rondleiding door het bedrijf krijgen. Ook was er een grote champagnetoren en een feestelijke fotoreportage als blijvende herinnering. Kortom: een onvergetelijk jubileum!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Kreber
Feestlocatie
Eigen locatie
Aantal gasten
220
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons