"Ik heb van al mijn collega’s positieve feedback gehad op het feest! Het was ook weer een mooie verzameling van leuke en onverwachtse activiteiten die het weer tot een dynamisch geheel maakte!"

Kelly van Dijk

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Tover een ruimte om tot locatie voor zowel een uitgeserveerd diner als een feest voor medewerker en hun partners

Zo maakten wij dit event tot succes
De dag startte met een lekkere borrel en met een op maat gemaakte Gek op Holland Quiz, omlijst met optreden van een Hollandse zanger. Dé manier om de sfeer lekker los te maken! Vervolgens werden de gasten verzocht naar de andere ruimte te gaan voor een uitgeserveerd diner. Zodra de gasten klaar waren kon het feest pas echt van start: voetjes van de vloer, casino open en een spectaculair optreden van een groots goochelaar.De gasten voelden zich een VIP en hadden echt het gevoel dat dit hun avond was. Een feest speciaal voor hen!

Extra Puur* Effect
Niet één maar twee feestthema’s. Daar draaien wij onze hand niet voor om. De locatie was over de top winters, maar was ook voorzien van een gezellig Hollands tintje. Het feest bevond zich op de derde verdieping maar de entree was al magisch. Winterse huisjes, treffende visuals, nep sneeuw, een bellenblaasmachine, overal verlichting: de gasten waanden zich volledig in een andere wereld!

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
Keyprocessor
Feestlocatie
Eigen locatie
Feestthema
Winter wonderland
Aantal gasten
200
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons