"Het was geweldig geregeld zaterdag! Iedereen vond het super en het is nog vrij laat geworden!"

Annemarie, KBK Bouwgroep

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een onvergetelijk eindejaarsfeest voor 350 medewerkers

Zo maakten wij dit event tot succes
Een extravagante Great Gatsby Party in het nuchtere Volendam! De gasten – allen uitgedost in chique kledij – werden in stijl ontvangen door onze stijlvolle Charleston girls, die iedereen voorzagen van een lekker glas prosecco. Binnen begon het feest direct, want onze zeskoppige big band speelde al swingende beats: klassiekers, maar ook de nieuwste hits in een vintage jasje. Daarnaast was er muzikale omlijsting van een dj en een saxofonist. Ook genoten de gasten van diverse dansacts: verleidelijk, origineel en extravagant! Daarnaast waagden de gasten een gokje aan de casino tafels, werden er tastbare herinneringen gemaakt met de fotokist en toverde de table magician de meest verbazende trucs uit zijn hoge hoed. Een onvergetelijk feest, waarbij de gasten dansten tot in de vroege uurtjes!

Extra Puur* Effect
Bij een Great Gatsby feest hoort natuurlijk een aankleding die honderd procent klopt. The Roaring Twenties waren tenslotte groots en zo pakten wij het feest ook aan. Om de locatie feestelijk aan te kleden plaatsten wij op diverse plekken trossen van zes zilveren Tevens creëerden wij boven de dansvloer een balonnenplafond. Daarnaast plaatsten we een aantal megaballonnen voor een groots effect. Verder werd de locatie uitgelicht en zorgden we voor diverse showpieces op de tafels, maskers,
Great Gatsby visuals, parelkettingen en andere Great Gatsby items.

Details
Event manager:
Nikki
Bedrijfsnaam
KBK Bouwgroup
Feestlocatie
Hotel Spaander
Feestthema
Great Gatsby party
Aantal gasten
350
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons