"Voor 150 man een bedrijfsfeest organiseren kun je aan Daisy van Puur* wel toevertrouwen. Het ontbrak ons aan niets. Wat we name erg fijn vonden was dat op iedere locatie, op ieder moment iemand van Puur*aanwezig was en de organisatie en het programma in de gaten hield. Wij hoefden nergens op te letten en konden zelf dus ook volop genieten van ieder moment. Complimenten ook aan de fotograaf, die hele sfeervolle beelden heeft vastgelegd. En de gehele reportage nog snel heeft verstuurd ook!! De reacties van alle collega's waren zeer positief. Iedereen heeft genoten; het was een geslaagd bedrijfsfeest waar we met z'n allen met veel plezier op kunnen terugkijken!"

Melissa Lion, Klinger BV

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Een bijzonder diner met aansluitend feest voor medewerkers en partners

Zo maakten wij dit feest tot succes
Voorafgaand aan het feest genoten de gasten van een smakelijk diner bij I.Dock, direct aan de Amsterdamse passantenhaven. Entertainment van een table magician en live gespeelde jazz maakten de beleving helemaal af. Na afloop werden de gasten per rondvaartboot over de Amsterdamse grachten naar de sfeervol versierde Heineken Experience gebracht. Onze showgirls ontvingen de gasten en voorzagen ze van speeldollars, die in het casino besteed konden worden. Naast een reguliere bar konden de gasten terecht bij een speciale cocktailbar en genieten van een heerlijke whiskyproeverij. De DJ’s van Platinum Beatz draaiden de meest uiteenlopende platen, van funky house tot de nieuwste hits. Dansen en genieten!

Extra Puur* Effect
145 gasten van A naar B brengen tijdens een feest? Wij zien dit als volwaardig onderdeel van het feest en dus maken we hier een bijzondere beleving van. Aan boord van de rondvaartboot genoten de gasten van een heerlijk dessert en de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Ter hoogte van het Amstel Hotel wachtte er een verrassing: een spectaculaire flyboard act! Vol bijzondere indrukken en stof om over na te praten werd de vaart naar de feestlocatie vervolgd. Eenmaal van boord werden de gasten ontvangen door onze steltenloopster in engelenkostuum, die de gasten naar de locatie wandelde. Onvergetelijk!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
Firma Klinger
Feestlocatie
Diverse locaties in Amsterdam
Aantal gasten
150
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons