"De prachtige locatie, aankleding en uitmuntende organisatie maakte ons jubileum onvergetelijk. Heel erg bedankt!"

CBG

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer voor alle medewerkers een memorabel feest ter ere van het jubileum van CBG

Zo maakten wij dit event tot succes
De gasten werden warm onthaald op de rode loper met een glas prosecco. Na een gezellige borrel genoten de feestgangers van een smakelijke walking dinner. Niet stijf aan lange tafels zitten, maar aan statafels genieten van diverse gerechten. Fish ’n chips, funghi risotto, rundvlees met Arabische groenten: voor ieder wat wils! Na het diner zette band en DJ de eerste noten in en konden de gasten los op de dansvloer. Ook vermaakten de feestgangers zich met diverse casinospelen, het laten tekenen van een karikatuurportret en de verbazingwekkende kunsten van onze table magician.

Extra Puur* Effect
Een 50-jarig jubileum is een bijzondere gebeurtenis; daar hoort een bijzondere locatie bij. Speciaal voor CBG regelden wij Ottone als feestlocatie. Een historisch kerkpand uit de negentiende eeuw, gelegen in de Utrechtse binnenstad. Veertien meter hoog plafond, prachtige byzantijnse details en helder licht maken deze kerk tot een geweldige feestlocatie. Uiteraard kleedden wij de locatie naar wens van de klant aan, met respect voor de karakteristieke eigenschappen van het monumentale pand. Zo plaatsen we heliumballonnen met bedrijfslogo, LED-lampen en moving heads met blauw-paars licht en diverse discobollen. Een extra feestelijk gevoel op een unieke locatie!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
CBG
Feestlocatie
Ottone
Aantal gasten
250
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons