De vraag van de opdrachtgever

Jan Accountants vroeg ons een onvergetelijk jubileumfeest te organiseren ter ere van hun 15-jarig bestaan, waarbij de werknemers in het zonnetje werden gezet. Ze wilden een unieke ervaring die hun medewerkers dichter bij elkaar zou brengen.

 

Hoe maakten we dit event tot een succes?

De dag begon voor de 122 gasten op Amsterdam Centraal, waar ze werden opgehaald met een volledig gepersonaliseerde trein in de huisstijl van Jan Accountants, compleet met hun logo en kleuren. Deze speciale treinreis vol verrassend entertainment aan boord bracht hen naar Breda, waar ze deelnamen aan een op maat gemaakte citygame. Deze vossenjacht was ontworpen om de werknemers teambuilding-activiteiten te laten ondernemen en tegelijkertijd de stad te verkennen. De perfecte combinatie tussen digitaal vernuft en fysieke interactie met de mensen en de stad

Na de citygame konden de gasten zich opfrissen in hun hotel voordat ze per bus naar het Jan Festival werden gebracht. Hier werden ze feestelijk ontvangen door een steltenloopster en ontvingen zij een cocktail bij binnenkomst. Het diner met foodtrucks was een culinair hoogtepunt, gevolgd door een energieke sessie met een brassband. De avond werd afgesloten met een bedrijfsfestival, waarbij de gasten tot 01:00 uur konden dansen en genieten van de festiviteiten en een fantastische band.

Het extra Puur* effect

Wat dit evenement echt onvergetelijk maakte, was de aandacht voor detail en de unieke elementen die zijn toegevoegd. De gepersonaliseerde treinreis creëerde een gevoel van exclusiviteit en samenhorigheid vanaf het begin. De 2 conductrices verzorgden gedurende de reis een gezellige bingo terwijl een illusionist de gasten bleef verbazen! De citygame zorgde niet alleen voor teambuilding maar ook voor een leuke en interactieve manier om Breda te ontdekken. De feestelijke ontvangst op het Jan Festival, het culinaire diner, en de brassband zorgden voor een perfecte balans tussen ontspanning en feest. Door deze zorgvuldig geplande en uitgevoerde details hebben we een evenement gecreëerd dat niet alleen aan de verwachtingen voldeed, maar ze ook overtrof.

Foto's Jan Accountants

Puur Feesten
Nikki

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.