De vraag van de opdrachtgever

Organiseer een van A tot Z goed geregeld personeelsfeest voor 250 man, met zowel een sport- als feest element. Lees verder om inzicht te krijgen in hoe wij dit personeelsfeest tot een succes maakten voor Hunter Douglas!

Het Dagprogramma

De gasten van Hunter Douglas werden in het begin van de middag ontvangen met zalige, vers gemaakt smoothies en een ruim assortiment aan brownies en muffins. Dit was al een feest op zich! Na een kleine introductie gingen de Beach Games van start. Bubbel voetbal, RIB varen, branding kajakken en catamaran zeilen, allemaal originele activiteiten die de meeste mensen niet dagelijks doen. Natuurlijk waren de activiteiten voor iedereen vrijblijvend, maar ze werden allemaal druk bezocht. Om alles in goede banen te leiden heeft Puur* gezorgd voor de verschillende activiteiten,  de teamindeling en een juist doordraaischema.

Het Avondprogramma

Na de Beach Games kreeg iedereen rustig de tijd om zich om te kleden en even bij te komen van alle activiteiten. Hierna werd iedereen verwacht op het strandpaviljoen, om aan de hand van een lekker hapje en genoeg drankjes het avondprogramma in te luiden. Dit avondprogramma bestond uit een knallend eindfeest met als kers op de taart een optreden van OG3NE.

Wij nemen je alle organisatorische taken uit handen; van uitnodiging tot de foto’s na afloop

Extra Puur* Effect

Een beach event betekent zomerse vibes! Daarom voerden wij het thema zomer tot in de puntjes door. Het diner bestond uit een gezellige barbecue, de gasten konden kiezen uit diverse zomerse cocktails en de DJ draaide tropische lounge muziek. Alles om iedereen in de juiste sferen te laten komen!

 

Foto's Hunter Douglas

Puur Feesten
Daisy

 

Meer informatie

Stel je vraag via onderstaand formulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.