"We zijn nog aan het nagenieten! Het was een super feest. De reacties waren heel positief! Bedankt voor alles, en hopelijk tot volgend jaar!"

H&M Nederland

Bekijk deze case

De vraag van de opdrachtgever
Organiseer een legendarisch Kerstfeest voor het management van Hennes & Maurits Netherlands.

Zo maakten wij dit event tot succes
Kerst vieren in de jaren ’70. De klant werd ontvangen op een fantastische locatie, waarna zij al snel aan het voorgerecht begonnen. Na het hoofdgerecht gingen de klanten aan boord van een klassieke salonboot voor een “varend dessert”.  Tijdens de vaart werden zij voorzien van een bijzonder intermezzo: een varend miniconcert van een bootje met een orgel! Toen de gasten de feestlocatie betraden, werden alle zintuigen geprikkeld: prachtige decoratie, heerlijke muziek, mierzoete suikerspinnen en de enige echte King (Elvis Presley). Een feest zoals de klant het voor ogen had!

Extra Puur* Effect
Als een klant jaarlijks bij je terugkomt, moet je jezelf blijven overtreffen. Dat was bij H&M het geval. In 2012 al een topevenement gehad dus dit jaar moest het nóg beter. En dat was het! Een themafeest personaliseren zodat het precies is wat de klant wil. Alles op maat! Voor dit feest is een retro kerstthema ontwikkeld. Het verplaatsen van de ene naar de andere locatie, het onderdompelen in verschillende werelden. Het was één groot succes!

Details
Event manager:
Daisy
Bedrijfsnaam
H&M
Feestlocatie
Werck
Feestthema
Kerst en nieuwjaarsfeest
Aantal gasten
125
Heb je vragen?
Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons

Bekijk meer cases

Heb je vragen of speciale wensen?

Ons ervaren team heeft de afgelopen jaren veel feesten en evenementen tot een groot succes gemaakt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en tips.

Bel ons op 088-7887020

Op dit moment zijn we gesloten. Bekijk onze openingstijden hier

Stuur ons een bericht

Ga naar het contactformulier

Chat met ons